More

    ‘Big Brother 23’ SPOILERS: Hvem vant uke 9 leder av husholdningenes utholdenhetskonkurranse på # BB23?

    Mens den forrige ukens leder av husstandskonkurransen ble fullført i live-showet, konkluderte denne uken ikke til etter slutten av « Big Brother » -pisoden den 2. september. Vi har sett de levende feeds og har alle dine « storebror « 23 spoilere inkludert hvem vant denne utholdenhetskonkurransen for å bli uke 9 HOH. Alle houseguests deltok, inkludert Claire rehfuss Hvem var den anonyme uke 8 Hoh og overvåket utkastet til Sarah Beth Steagall . De åtte av dem tok til tauene på live showet rett etter at de sendte Sarah-pakningen. I dette klassiske spillet av utholdenhet henger houseguests på tau og balanse på plater når de svinger rundt. Den siste personen som fortsatt holder på, blir den nye HOH. Under den endelige kommersielle pausen i Live Show, Derek Frazier falt. Han ble snart fulgt av Alyssa Lopez, som virkelig trenger å vinne leder av husholdningenes tittel for å sikre at hun bodde i huset. Når den levende episoden endte, oppvarmet konkurransen virkelig opp med Claire, slik at du kan gå på grunn av (hun kan ikke være HOH i to uker i gang) fulgt i rask rekkefølge av Hannah Chaddha , Xavier Prather < / sterk> og azah awasum . Dette igjen bare Kyland Young og Tiffany Mitchell i jakten på HOH-tittelen. Kyland ble kåt og gled å gjøre Tiffany lederen av husstanden for den andre uken på rad. Hun hadde mistet tittelen i forrige uke da Claire vant mynten til Destiny Contest. Claire holdt Tiffany’s Nominees – Kyland og Sarah Beth. Den tredje houseguest på hakkeblokken var Xavier, som en automatisk straff for å miste kraften til vetoronkurransen. Vi forventer at Tiffany vil nominere Xavier som bonde med Alyssa som målet. Fortsett å sjekke tilbake som vi får de nominasjonene så snart de er avslørt på live-feeder senere på fredag. Sørg for å gjøre dine « storebror » spådommer for å påvirke vår virkelighet tv racerbaner odds. Du kan fortsette å endre dine spådommer til like før Eviction Episode Airs bor på CBS. Du konkurrerer om å vinne et $ 100 Amazon-gavekort og et sted på vår « BB23 » Leaderboard. Se våre konkurranseegler og høres av med andre fans i vår reality tv forum. Les mer Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts