More

    ‘Big Brother 23’ SPOILERS: Tiffany Alt, men kommer rent til Claire om cookout mens Alyssa mener at hun er et « f-ing geni »

    Det tok bare til uke 9, men noe endelig ikke går i henhold til planen på « storebror 23. » Alyssa vant veto på lørdag og tydeligvis tok seg av blokken på mandag – til tross for en siste ditche-innsats fra Tiffany for å overbevise henne om å bruke den på xavier < / Strong> – Og så, fordi TIFF ikke vil gå imot cookout, Claire er nå Renom og vil gå ut døren på torsdag. Ironien, selvfølgelig, er at TIFF vant denne HOH, som hun definitivt ikke måtte vinne og var ikke en del av Cookouts Plan, for å prøve å beskytte Claire siden Xavier har presset for Eons for Alyssa å være den siste bonde står. Det var en risiko, og hun trodde sannsynligvis at Alyssa ikke ville vinne vetoen. Dessverre. Nå mister hun henne nærmest allierte og gjort seg selv som den første cookout-målet for å gå mot planen i HOH-komp. Claire tar det bra, for det meste fordi TIFF forberedte henne for det på forhånd på søndag ved nesten å komme ren om cookout. Hun sa aldri navnet sitt, men hun fortalte Claire at Claire må være Renom fordi Tiff fortalte seg selv før kampen som hun ikke ville sende ut Xavier, Kyland , Azah , Derek f. eller hannah . Claire leses mellom linjene og rett opp spurte om de var i en allianse, som Tiff sa nei. « Jeg har mine egne personlige følelser om hvordan jeg ønsket å spille dette spillet, » sa hun. Jente, bare fortell henne sannheten. Hva betyr det noe nå når hun vet at hun er 99 prosent å gå (selv om Hannah har forsøkt å gi henne noe håp) og sa at hun får det? Og hvis hun ikke allerede har gjort det i hennes sinn – vurderer hvor ofte hun og Derek x. Half-Spectingly snakket om dette – Claire vil stykke det sammen i juryen siden Kyland fortalte DX og Sarah Beth om hans « hemmelige allianse » i deres farvelmeldinger. Helvete, Ky vil trolig fortelle Claire det samme i hennes. Det vil være interessant å se hvor mye Claire kjemper å bo. Hun var veldig forstående og ble skadet, ikke opprørt, på Tiffs beslutning, og de hadde en lang sobfest, hvor de erklærte at de vil forbli venner utenfor huset. Claire virker som en god person, men hennes spill har manglet til tross for at hun tilsynelatende har studert en « bb » bibel. Hun spilte hele sitt spill for TIFF, som valgte å være lojal mot kommunaloppdraget til cookout, selv om det er dårlig for hennes individuelle spill. Dette betyr også at X vil få det han vil ha med Alyssa er den siste ikke-cookout houseguest igjen, og han er allerede smug om det. Men den beste vridningen på dette hele debacle (som egentlig bare er en debacle for Tiffany) er at Alyssa mener at hun masterminded denne planen for å starte Claire for å skade Tiffany. Etter vetorkompetansen hadde Hannah sagt at hun vil snakke med Alyssa og plantefrø for Alyssa for å komme opp med « ideen » for Claire å være Renom. Det er uklart hva som egentlig ble sagt under TIFF og Alyssas endelige konvo før veto-seremonien, hvori Tiff prøvde å få henne til å bruke den på X, siden fôrene var nede, men Alyssa ble hyped etter seremonien om hvordan planen fungerte og de kan få claire ut 4-1 og hun er et « f-ing geni ». « Jeg kan ikke tro det som fungerte. Jeg er ikke så dum tross alt, « fortalte hun Azah og Big D, som refererte til Zingbots Zing om henne. « Hennes ikke setter opp ky og deretter setter opp meg og X, og setter opp Claire, gjør at jeg også forstår at hun egentlig bare tenker på seg selv. Hun ønsker å holde KY rundt fordi Ky er hennes skjold. Du har det bra med å risikere din nr. 1 sitter der?  » Alyssa var fortsatt gloating på slutten av mandag kveld, som er da hun skjønte at etter Claire blader, vil det være alt POC igjen. Azah og Big D måtte nekte og spille sammen på hennes åpenbaring. « Jeg vet at dette ikke er grunnen til at vi gjør dette i det hele tatt, men hvis dette følger gjennom, er de siste syv alle minoriteter, » sa hun. Big D: « Jeg tenkte ikke engang på det til nå. » Azah: « Yup. » Det er « Yup » for meg. Hun nevnte da at hun er halvt hvitt og spurte om hun er neste. « Hvorfor tror du det? » Big D sa. Oy. Alyssa er ikke dum, men hun kommer til å føle seg veldig dum når hun sannsynligvis følger Claire ut døren torsdag i dobbeltutviklingen. Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts