More

    ‘Big Brother 23’ Eviction Forutsigelser: Kan Sarah Beth Steagall unngå å bli sparket ut av cookout?

    For den tredje uken løp, Tiffany Mitchell trailing hennes cookout alliert xavier prather i våre gull derby spådommer for å vinne sesongen, men hennes regjering som leder av husstanden denne uken kommer med mye kraft. Siden begynnelsen av hennes seier har Tiffany rettet mot at kraften er rett på baksiden av Sarah Beth Steagall , hennes primære mål i uker og den ledende prediksjonen for å bli utvist denne uken med nesten enstemmige 9/100 odds . Sarah Beth (SB) ble nominert av Tiffany på søndag kveld sammen med henne nærmest alliert Kyland Young . I den samme episoden var Tiffany dethroned fra Hoh Post, men trygt, så fordi hennes egen tomt skulle ha en alliert vinn, har mannen til skjebnen utarbeidet. Faktisk, Tiffany’s venn i spillet, Claire rehfuss , tjente den kraften og holdt nominasjonene det samme. For en tid ble SB og Kyland sluttet seg til blokken av Xavier, plassert der som en straff han « tjente » i forrige ukes kraft av vetoronkurranse, men Hannah Chaddha fjernet ham fra nominasjonsstolene etter Vinnende POV denne uken. Etter Claires hemmelige Renom SB og Kyland var skrivingen på veggen for duoen som lenge hadde blitt sett på som en trussel mot Tiffany. SB visste at bare en av dem ville ha muligheten til å ta seg av blokken med POV, og at selv i det beste tilfellet ville den andre trolig bli utsatt. Uunngåeligheten til hennes splittelse fra Kyland føltes som en dødsslag til SBs spill, men hun var ikke engang klar over hvor dypt i gropen hun egentlig var. Den forrige uken i sin egen Hoh hadde hun muligheten til å ta sitt eget skudd på Tiffany, men i stedet besluttet å stole på det vi alle visste var en spinkelavtale hun hadde med Tiffany og Claire. Til slutt er SB bare et annet offer i en lang linje av dem, hver utgitt for mangel på bevissthet om at huset har blitt kontrollert av en 6-personers allianse hele sommeren. Kraften til cookout stammer, delvis, fra deres lojalitet til hverandre til tross for at hver har gjort sterkere personlige forbindelser med ikke-allianse houseguests. Under normale omstendigheter kan SB ha hatt en kampskomstand denne uken hadde hun vært i stand til å stole på Kyland som en talsmann for hennes sted i huset. Men en ting alle i cookout vet er at de vil hver må sende et av sine venner hjemme for å gjøre det til de siste seks. I forrige uke måtte Hannah sitte ved mens Xavier presset for Derek Xiao s eviction og i forrige uke Derek Frazier og azah awasum hadde nei Valg, men å la gruppen kaste inn Britini d’Angelo . Denne uken visste Kyland at SBs tid var opp, og at han måtte la henne gå, i tillegg til å gi Tiffany tillatelse til å nominere ham mot henne som en bonde. Igjen i huset som sannsynlige mål for neste uke vil være Xaviers allierte Alyssa Lopez og Tiffany Ally Claire. Claire har allerede blitt offer for plotting av cookout. Tiffany overbeviste henne om å ta opp mantelen til skjebnen i skjebnen denne uken fordi det ville hindre henne i å spille i den kommende HOH. Den avgjørelsen betyr at Claire vil være tilgjengelig som en nominert uansett hva som forsinker vendepunktet i spillet når cookout må kannibalisere, nominere og til slutt kaste bort sine egne medlemmer. Men det kommer fremover for oss selv, ikke sant? Det er nesten vanskelig ikke når denne uken er oddsen, så høyt av SBs skjebne. Sukk. Sørg for å gjøre dine « storebror » spådommer for å påvirke vår virkelighet tv racerbaner odds. Du kan fortsette å endre dine spådommer til like før Eviction Episode Airs bor på CBS. Du konkurrerer om å vinne et $ 100 Amazon-gavekort og et sted på vår « BB23 » Leaderboard. Se våre konkurranseegler og høres av med andre fans i vår reality tv forum. Les mer Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts