More

    ‘Big Brother 23’S’ Sarah Beth: ‘Det er sårbart at Kyland var mer lojal mot sin hemmelige allianse

    Sarah Beth stealall gikk fra høyest av høyder til de laveste av nedturer på « storebror 23 », går fra Hoh i forrige uke – og tar ut fan favoritt Derek x. – Til ut av døren på torsdag etter at hun ble nominert, ikke en gang, men to ganger, først ved den første HOH, Tiffany , og deretter av den anonyme Hoh, Claire , via mynten av Skjebne, til slutt bli kastet ut 5-1. Når Sarah Beth mistet vetoen til hannah , hennes skjebne ble forseglet som Hannah tok tredje nominert Xavier av blokken og cookout hadde tallene for å holde Kyland over henne og fortsett sin hovedplan for å ta ut hvert medlems bonde en etter en. Kyland bekjente til å være i en « hemmelig allianse » i hans farvelmelding til sin nr. 1 ikke-cookout alliert, som var sjokkert over å høre om eksistensen på en torsdag kveld. Så hva synes hun om det nå som hun leder til jury? Finn ut nedenfor. Gull Derby: Før du bakdyret Derek X. I forrige uke ønsket du i utgangspunktet å fortsette jackpotten med Tiffany og Claire. De var svært nær Derek X. Hvor mye av en innvirkning tror du at du målretter mot ham, hadde på dem rettet mot denne uken? Sarah Beth: Jeg tror at Kyland og jeg allerede var på Tiffany og Claire radarer på det tidspunktet. Jeg tenker definitivt om jeg ikke hadde vunnet Hoh da jeg gjorde, og en av dem hadde vunnet, ville jeg ha vært på blokken ved siden av Kyland uansett. Jeg tror den største forskjellen er hvis Derek X. hadde vært i huset, ville han definitivt ha kjempe for Kyland. Selvfølgelig visste jeg ikke om den hemmelige alliansen på dette punktet. Det virket virkelig som Derek X. var veldig sterkt forbundet med folk i spillet. Da jeg selv så på bakdøren, var det så få mennesker som jeg trodde kunne sitte ved siden av ham som faktisk ville sende ham hjem. Det føltes virkelig som om han måtte sitte ved siden av Claire eller Tiffany for meg å få stemmer, og det var veldig skummelt og definitivt førte til at jeg besluttet å ha lyst til å gå videre og få ham ut. Og så vidt, tror jeg om det var en feil fordi Tiffany og Claire gjorde målet meg, nei, det gjør jeg ikke fordi jeg tror de allerede skulle målrette meg og Kyland. Og jeg tror at selv om jeg ikke hadde backdoored Derek X. og de hadde ikke det i deres sinn, ville de fortsatt ha satt meg opp med sannsynligvis det formål å få Kyland ut. Og på det tidspunktet, hvis Derek X. fortsatt hadde vært i spillet, tror jeg at han ville ha jobbet veldig hardt for å holde Kyland over meg fordi det gjorde mer mening for sitt spill. Og jeg følte at jeg ikke ønsket å bli satt i den posisjonen der jeg ikke hadde en kamp sjanse. Tydeligvis ble jeg fortsatt satt i den posisjonen uansett på grunn av den hemmelige alliansen, men jeg hadde ikke den informasjonen på den tiden. Gold Derby: Hvorfor angrer du ikke å gå etter Derek X.? Sarah Beth: Jeg angrer ikke å gå etter Derek X. Fordi jeg virkelig ikke så på den tiden en måte for meg å slå Derek X. Hvis han bodde i spillet lenger. Jeg er enig i at han ikke var selv å komme etter Kyland eller [meg], så det er mulig at jeg kunne ha vart litt lenger i spillet hvis han hadde vært der. Men på et tidspunkt skulle noen sette Kyland og meg på blokken, og hvis Derek X. var der, skulle han kjempe for Kyland for å bli, ikke for meg. Og hvis jeg var på blokken ved siden av Derek X., var jeg helt sikker på at jeg skulle bli den som går hjem fordi han hadde så sterke forbindelser med andre houseguests, og han var en bedre konkurrent enn meg og ville ha slått meg i konkurranser. Så jeg følte meg lenger jeg holdt ham i spillet, desto farligere var han til mitt personlige spill. Gold Derby: Er du skadet at Kyland ikke var så lojal mot deg som du var til ham siden han prioriterte denne hemmelige alliansen over deg? Hvorfor eller hvorfor ikke? Sarah Beth: Det er skadelig. Jeg kan ikke lyve og si at det ikke er det. Jeg trodde definitivt at han var mer lojal mot meg enn det. Men ser på det, å være utenfor huset nå og med informasjon fra Azah og Kyland, jeg er ganske sikker på at jeg vet hva som skjer. Og jeg vet at han nevnte for meg at det han vil gjøre i dette spillet, er for sin karriere og for hans bilde. Når jeg tar alt dette i betraktning, forstår jeg hvorfor han gjorde det han gjorde. Jeg vet også at han kjente meg som en konkurrent, og hvis han hadde fortalt meg om den hemmelige alliansen da jeg var på blokken, ville jeg ha sagt det. Jeg ønsket å bli i spillet, jeg ville ha gjort hva det tok, så han var ikke engang i en posisjon der på slutten av spillet kunne han ha vært ærlig med meg. Han visste at jeg ville ha blåst opp, så jeg respekterer hans beslutninger. Gull Derby: Nå som du vet at det er en hemmelig allianse, gjør mange av Houseguests handlinger og hva de har sagt til deg, gir deg mer mening? Sarah Beth: Ja, absolutt! Spesielt mange tingene Kyland har sagt, men så har mange av tingene Kyland sagt, gjør mindre mening for meg. Jeg tror kanskje han tok løgn for meg litt lenger enn det var nødvendig å skjule sin hemmelige allianse. Men definitivt, som Azah har blitt stengt for meg siden veto-møtet, som jeg definitivt plukket opp på og mistenkt noe skjedde, men visste ikke hva fordi hun vanligvis er veldig vennlig med meg. Jeg kunne fortelle at hun sliter med noe, så det gjør mye mer fornuftig nå. Og generelt har små ting som skjedde, begynt å legge opp for meg. Gold Derby: Beklager du å fortelle Amerika, det kan tørke ryggen med BB-dollar? Sarah Beth: Du vet, nei, det gjør jeg ikke. Fordi selv om jeg ikke hadde det, ville dere fortsatt ikke ha stemt for meg, og jeg ville fortsatt ikke ha vært i stand til å spille, så du vet, jeg beklager ikke det. Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts