More

    Claire Foy ser for å gjøre Emmy historie med andre seier for ‘The Crown’

    Gjennom TV-historien fører mange originale serier som forlot sine innlegg, har senere returnert for gjesteplasser, inkludert Farrah Fawcett (« Charlie’s Angels »), Ron Howard (« Happy Days » ), og Steve Carell (« The Office »). Mens disse spesielle opptreden vanligvis gleder fansen, fanger de sjelden oppmerksomheten til Emmy-velgere. Hittil har bare fire tidligere nominerte stjerner fått gjest bud for å gjengi sine roller, med Claire Foy (« The Crown ») har nettopp lagt til navnet hennes på listen i år. Hvis hun lykkes på denne utflukten, vil hun være den første vinneren av både bly og gjest som fungerer premier for samme rolle. For tre tiår siden ble Alfre Woodard den første utøveren for å bli anerkjent for at hun kom tilbake til en en gang bly-nominert rolle. Hennes 1986 beste drama skuespillerinne bud for hennes skildring av Dr. Roxanne Turner på « St. Andre steder « var hennes tredje samlet og representerte serien » først og bare viste i kategorien. Ett år etter å ha avsluttet sin to-sesongforhold som et vanlig støpt medlem, viste hun seg på den nest siste episoden og deretter scoret sin sjette karriere nominasjon som en del av 1988s beste drama gjesteskuespilleroppføring. Hun gikk hjem tomhendt begge ganger, først å miste til Sharon Gless (« Cagney & Lacey ») og deretter til Shirley Knight (« Thirtysomething »). I 1993, Shelley Long fulgt i Woodards fotspor da hun fikk en best komedie gjesteskjema nominasjon for hennes utseende på serien Finale of « Cheers. » I motsetning til Woodard, som ble med i hennes show kastet i sin fjerde sesong, var det lenge en « skål » vanlig fra Get-Go. Hennes opprinnelige fem sesong ytelse som Diane Chambers resulterte i fire beste komedie skuespillerinne bud, den første som førte til en seier i 1983. Hun kom opp kort i gjestekuren som Tracey Ullman (« Love & Krig « ) dukket opp seirende i stedet. Tre år senere ble hun anerkjent for å gjenopplive tegnet igjen på Spinoff-serien « Frasier »; Hun mistet da til Betty White som spilte en overdrevet versjon av seg selv på « John Laroquette Show. » Fire år etter bagging et beste drama skuespiller trofé som Dr. Jeffrey Geiger på « Chicago Hope » og tre år etter å ha gått ned som et hovedstøpte medlem, ble Mandy Patinkin gitt et skudd på 1999 Best Drama Guest Skuespillerpris for å vise opp programmets femte sesong nærmere. Dette utseendet signaliserte sin retur til vanlig status for den sjette og siste sesongen, som forblir et usedvanlig sjeldent flytte for en TV-utøver. Han endte med å miste til Edward Herrmann (« The Explay »). Foy portrettert sentral karakter Queen Elizabeth II på de to første årstidene i Netflix hit « The Crown » og tok hjem den beste drama skuespilleren prisen i 2018. Den delen ble da alderen og tilordnet til Olivia Colman , som nylig avsluttet sin egen toårige stint og passerte stafetten til Imelda Staunton . Foy, som returnerte for en fem-minutters flashback-scene som åpnet den fjerde sesongens åttende episode, er nå den første skuespillerinnen for å tjene et gjestebud for Netflix-serien. Det er potensial for henne å komme tilbake igjen, da flere flashbacks kan oppstå som de tre siste tiårene i monarkens liv er dekket under de kommende siste to sesongene. Ifølge våre odds er en seier for foy det tredje mest sannsynlige resultatet. Hun står for tiden bak McKenna Grace og Alexis Bledel (begge fra « The Handmaid’s Tale »), men foran Sophie Okonedo (« ratched ») og Phylicia Rashad (« dette er oss »). Grace og Okonedo er både første gang Emmy-nominerte, mens Bledel og Rashad har hver allerede blitt anerkjent her to ganger for disse rollene. BLEDEL vant på sin første utflukt i 2017 og konkurrerte en gang som en støttespiller et år senere før de vendte tilbake til gjestestatus. Årets gjestevirkende vinnere vil bli avslørt den 12. september i den andre og siste delen av den 73. kreative Arts Emmys-seremonien. Begge deler vil da bli vist den 18. september på FXX, en dag før de viktigste Primetime-seremoniene på CBS og Paramount +. Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts