More

    Emmy Experts Typing: Hvem har, uh, skrive ting for å vinne skrive og styre?

    Velkommen til Emmy-eksperter som skriver, en ukentlig kolonne der gull Derby-redaktører og eksperter Joyce Eng og Christopher Rosen Diskuter Emmy Race – Via Slack, selvfølgelig. Denne uken tar vi en gander ved skriving og styringskategorier. Christopher Rosen : Hei, Joyce! Emmy avstemning endte mandag og kreativ kunst Emmys seremonier er rett rundt hjørnet, så hva bedre tid enn nå å skrive om hjernen bak årets største nominere: forfattere og styremedlemmer. La oss starte med komedie siden av ting: vi har begge hatt « flyselskapet » som vinner i direktøren. Det sporer: Susanna Fogel vant også styret Guild Award for hennes arbeid på showet og den Kaley Cuoco -serien er absolutt blinker enn de andre nominertene her. Men jeg begynner å lure på om det vil faktisk saken. Når de står overfor flere alternativer fra den elskede « Ted Lasso », « et show som ikke bare kunne vinne beste komedie-serien, men flere skuespillerne, bør ting bryte rett, vil velgere bare sjekke det av hele stemmeseddelen? Hvis det skjer, ville jeg sette « kjeks », regissert av Zach braff , som vinneren – selv om min personlige preferanse ville være for « gjør Rebecca flott igjen, » uten tvil den beste episoden fra hele sesongen 1. I mellomtiden, på skrivepromenaden, har jeg lenge holdt fast at « hacks » er den mest « forfatteren » av nominene – showet er bokstavelig talt om å skrive materiale – men jo mer jeg har trodd det, jo mer jeg Tenk « Ted Lasso » er en vinner for sin pilot. Folk elsker « Ted Lasso » og showets hele bue og tone er etablert i den første episoden! Dette føles som en av de kategoriene vi ser tilbake på etterpå og lurer på hvorfor vi trodde det ville gå på noen annen måte i utgangspunktet. Hva tenker du for øyeblikket? Er « Flight Attendant » om å slå litt turbulens? Joyceeng : Oy. Jeg føler meg forferdelig fordi jeg virkelig elsker « flyet ledsager », men jeg forlater den til venstre og høyre. Først var det Cuoco måneder siden, og nå, jeg, som deg, er dette for å avkaste denne « flyet » (beklager). Så snart « Ted Lasso » fikk tre ledende noms, satte jeg « flybilletten » i først. Den har den flashiest retningen, fogel vant DGA (hvor det var en dobbelt stemme-splittelse med to « Ted » EPS og to « Curb din entusiasme » EPS), og styring er den mest stemme-split-y av alle grenene. « Folket v. O.j. Simpson: American Crime Story « og » Watchmenmen « kunne ikke overleve tre ledende noms. Men i stedet for « Ted », skal jeg sannsynligvis gå ombord på « hacks » (ok, den siste). Som « Ted », har den ikke den synlige retningen, men den har bare en nominasjon her (for sin pilot), den overopptegnes med 15 nominasjoner og er den antatte nr. 2 i serie. Hvis « Ted » splitter avstemningen, tror jeg mottakeren vil være showet de likte nest beste, basert på Nom Totals. Jeg har fortsatt « hacks » vinnende skriving, så det betyr at jeg vil ha « hacks » å skrive og styre men « Ted » fortsatt hevder serien. Som høres vill, men dette er det som skjedde med 2016 og 2017 Comedy Series Champ « Veep » – det mistet å skrive til « Master of None » begge år og hadde tre ledende nominere begge år også, faller til « gjennomsiktig » i 2016 og « gjennomsiktig » i 2016 og  » Atlanta « i 2017. Det mistet også å dirigere i 2015 til » Transparent « (ingen stemme-splittet det året) på vei til vinnende serie, og som jeg bemerket i forrige uke, i alle tre år, gikk lederprisen til showet i andre Plasser for serier i oddsene. Så … er « Ted Lasso » den neste « Veept »? Christopher Rosen : Her er hvorfor jeg vil si nei: de « Veept » splitter mellom skriftlig og serie skjedde da showet var godt inn i sin vellykkede løp og med nyere, blinkende alternativer i de kategorier som skal lokke bort Emmy velgere. « Ted Lasso » er fullt utformet: Det er fortsatt det nye og prangende showet for Emmy-velgere og akseptert som ekstremt vellykket og anerkjent. Som er å si, det er en større versjon av « hacks ». Jo mer vi skriver, jo mer overbevist jeg er i en « Ted » feie her: serie, skriving, styring. Hvorfor ikke? Det ville ærlig være rart om noe annet utfall dukket opp. Men la oss legge til side det dramaet for nå og flytte på drama. Her igjen er kategorier der serien favoritt – i dette tilfellet « kronen » – forventes å feie. Det er det jeg har, med « kronen » vinnende skriving og styring. Jeg har ærlig talt en vanskelig tid å tenke noe annet, men hjelper meg med å gjøre saken for en opprørt. Joyceeng : Ja, men hvilken « krone » episode i å lede?! Dette er mitt dilemma med « Ted », selv om jeg er mye nærmere å forutsi « Ted » for å vinne skrive (om enn jeg foretrekker « gjør Rebecca flott igjen » av de to) enn å styre. « Kronen » kan vinne styrt til tross for to nominasjoner, men jeg har ikke bestemt hvilken som helst, så jeg har fortsatt « mandalorianen » som plassholder. « Fairytale » er favoritt, forståelig nok og det sikreste valget, men jeg kan se fjorårets twist utfolde igjen og « krig », min skriving, vinne. « Suksess » ble forventet å vinne for sin finale, men det var « Boar på gulvet » time som var den siste, um, stående. Hva om vi forutsier feil episode av seriens mester igjen? Den styrende grenen har tilbudt overraskelser her de siste tre årene – « The Crown » og « Ozark » opprørt i 2018 og 2019. Ironisk nok, « Succession » tapt for sin finale og vant for sin tredje episode, som ville være motsatt for  » Krone « hvis » krig « hersker. Og mens jeg for tiden har Mando, tror jeg at hvis det ikke er « kronen », er den mørke hesten « den handpaids fortelling, » en annen tidligere mester med en morderfinalen. Men er jeg helt overthinking hva som sannsynligvis vil være en lykkelig slutt for « eventyr »? Christopher Rosen : Jeg liker hvor hodet ditt er på: « The Handmaid’s Tale » føles som den mer sannsynlig vekslende enn « The Mandalorian » (jeg tror fortsatt feil episode av « The Mandalorian » ble til og med nominert ). Men hvem tuller vi? « Fairytale » er episoden av « kronen » som skiller seg ut blant sesongen: det er den Charles og Diana time og har to ledende forestillinger fra skuespillerne de fleste tror vil vinne deres respektive kategorier. Som sådan føles det som et automatisk valg. Så, ja, dette er meg bare å gå på kritt. Men før vi går i natt, gi meg grunnen til å plukke « Mare of Eastown » i direktørkategorien for begrenset serie, et sted alle – meg selv inkludert -seems å ha « Queen’s Gambit » som vinner i en tur. Er vi alle satt opp for en sjekkmate? (Det er en sjakkreferanse.) Joyceeng : Åh, takk Gud, du forklarte fordi jeg virkelig ikke var sikker på om det var en bonde, er, ordspill. Ok, så ja, jeg sa tidligere denne uken, jeg vurderte å flytte til « Mare » for å styre. Jeg har ikke gjort det ennå, men jeg vil sannsynligvis. Jeg jobber bakover her, og siden du har « The Queen’s Gambit » Winning Series, ville denne bryteren ikke gi mening for deg. Men jeg har « Mare » som tar den store, og under det nåværende systemet har begrenset serie og styring lined opp hvert år unntatt to: når nevnte tredoble dirigering av nominere « O.J. » og « watchmen » tapt til « nattlederen » og « uortodokse », henholdsvis. (Selv om du går til båndsystemet, gikk den siste gangen som ikke gikk til den begrensede serien eller TV-filmvinneren – du vet, tilbake når TV-filmer var en større avtale enn begrenset serie – var 2007.) Jeg vet hva du ‘Tenkelse: «  » Queen’s Gambit « har ikke tre nominasjoner, Joyce! Kan du ikke matte?!  » Jury er fortsatt ute. Men det er sannsynligvis bedre å feire på siden av de to kategoriene som samsvarer enn ikke, sperrer flere noms, som igjen har du allerede med et annet show. Så jeg antar at jeg nå skal gå med den « dronningen ». Emmy odds for beste komedie som leder flyet ledsageren er foran Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts