More

    Emmys elsker nye drama som støtter spillere, men foretrekker veteran komedieutvalgte utøvere

    Historien ble gjort på fjorårets Primetime Emmys AS, for første gang, to støttede aktører ( Dan Levy og Annie Murphy ) for sitt arbeid på den siste sesongen av det samme Komedie-serien (« Schitt’s Creek »). Begge Champs, sammen med 2020-drama som støtter vinnere ( Billy Crudup , « The Morning Show » og Julia Garner , « Ozark ») er ute av løp i år, som det er alle sine ledende kolleger. Den resulterende komplette mangelen på potensial for back-to-back-seire i de fortsatte serievirkende kategorier er et annet øyeblikkelig først og garanterer et spennende utfall. I år har TV-akademiet nominert 31 som støtter spillere som representerer 11 serier, hvorav noen nylig premiere mens andre nettopp ble sendt inn i sine finaler. Når det gjelder å bestemme de fire eventuelle vinnerne, kan mye innsikt trekkes fra å undersøke resultatene av tidligere seremoniene, spesielt når det gjelder hvilke sesongnumre som har ført til de mest triumfene. De to komedie som støtter premier, som først ble gitt for bestemte forestillinger i 1954, har oftest gått til skuespillere som har hatt sine roller i to årstider. Disse tilfellene står for 21% av den beste komedie som støtter skuespiller og skuespillerinne i dato, med de respektive mannlige og kvinnelige forhold som er 1: 4.2 og 1: 3.3. 14% av seiene i begge kategorier har vært for første årstider, 15% for tredje, 14% for fjerde og 11% for femte. De resterende 25% har vært for sjette årstider og utover. 14% av disse skuespillerne har styrt for endelig årstider, med de årstidernes tall som har varierte fra en til 11. Av de 15 støtteutøvere som er anerkjent for sitt komiske arbeid i år, representerer ni sine forestillinger « innledende årstider, inkludert et halvt dusin cast medlemmer fra » Ted Lasso « : Brett Goldstein , Brendan Hunt , Nick Mohammed , Jeremy Swift , Juno tempel , og Hannah Waddingham . Avrunding av denne delmengden er Carl Clemons-Hopkins og Hannah Einbinder (« hacks ») og Rosie Perez (« The Flight Attendant »). Fem av de gjenværende skuespillerne – Aidy Bryant , Kate McKinnon , Cecily sterk , Kenan Thompson , og Bowen Yang – er nominert til sitt arbeid på den 46. sesongen av « Saturday Night Live. » Den siste sporet på mannelisten er fylt av Paul Reiser , som har tjent et bud for den tredje sesongen av « Kominsky-metoden ». Drama som støtter priser har også typisk gått til skuespillere som har spilt sine tegn i to årstider, med disse tilfellene som representerer 23% av alle beste drama som støtter skuespiller og skuespillerinne. De mannlige og kvinnelige forholdene her er henholdsvis 1: 5,7 og 1: 2.3. 22% av seier i disse kategorier har vært for første sesonger, 18% for tredje, 15% for fjerde og 14% i femte. De andre 8% har kommet for sjette årstider og utover. 15% av disse utøverne har blitt hedret for endelig årstider, med tall som strekker seg fra en til åtte. Seksten kjente spillere er nominert til dramatisk handling i år, med bare tre som representerer nye show: Aunjanue Ellis og Michael K. Williams (« Lovecraft Country ») og John Lithgow (« Perry Mason »). De resterende kvinnelige nominene er oppe for deres show ‘fjerde årstider, inkludert tre fra « kronen » ( Gillian Anderson , Helena Bonham Carter , og Emerald Fennell ) og fire fra « The Handmaid’s Tale » ( Madeline Brewer , Ann Dowd , Yvonne Strahovski , og Samira Wiley ). Tre mannlige skuespillere fra « The Handmaid’s Tale » ( ot Fagbenle , Max Minghella , og Bradley Whitford ) mottok også bud, som gjorde Tobias menzies fra « kronen. » Giancarlo Esposito tjente en varsel for den andre sesongen av « The Mandalorian », mens Chris Sullivan er nominert til den femte sesongen av « dette er oss. » Flere av 2021s støtte nominere sa farvel til sine tegn i løpet av det siste året, som « Kominsky-metoden » og « Lovecraft Country » begge endte sine løp. Kontenerne fra « The Crown » vil heller ikke komme tilbake til sine roller, som har blitt ombestemt før de siste to sesongene, og « Saturday Night Live » -kallene har ennå ikke bekreftet sine planer om å holde seg på. Hvis enten « Lovecraft Country » skuespiller trekker av en seier, vil de bli med Madge Sinclair (« Gabriels brann », 1991), Alex Rocco (« Den berømte Teddy Z »,  » 1990), og Art Carney (« The Honeymooners, » 1956) på listen over å støtte utøvere som triumferte selv om deres show bare varte en sesong. Vinnerne av årets beste støttende skuespiller og skuespillerutmerkelser vil bli avslørt under 73. Primetime Emmys-seremonien, airing 19. september på CBS og Paramount +. Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts