More

    Er ryktene sanne? « Dans med stjernens sesong 30 Inkluderer Celebs Matt James, Olivia Jade, og mer

    « Dancing with the Stars » har offisielt annonsert to av kjendiser som konkurrerer om showet for sin kommende 30. sesong: « Dance Moms » Alum Jojo Siwa og olympisk gullmedalje-vinnende gymnast Sunisa Lee < / sterk>. Resten av kastet vil ikke bli annonsert til 8. september … eller i det minste, vil ikke være offisielt annonsert til 8. september. Det er vanskelig å holde hemmeligheter om et live, nasjonalt tv-show, spesielt i alderen på sosiale medier. Så pressen har vært summende med rykter om andre deltakere, og de ryktene er ofte bevist sanne. Blant de er tidligere « bachelor » stjerne matt james . Han gjorde historien som den første svarte bachelor i showets historie, men han ville være langt fra den første « bachelornasjonen » alun for å konkurrere på « DWTS ». Showets siste to speil ball trofé vinnere på rad var « bachelorette » stjerner ( hannah brun i sesong 28 og Kaitlyn Bristowe i sesong 29). Og flere kvalifiserte « bachelor » menn har foregående James, inkludert Jake Pavelka (syvende sted i sesong 10), Chris Soules (femte plass i sesong 20), og Nick valll (sjette plass i sesong 24). Og hvem som kunne glemme « bachelorette » og « bachelor i paradis » -konkurransen Joe « Matbutikk Joe » Amabile , som bundet til femte plass i sesong 27 – så igjen, vil de fleste sannsynligvis heller glemme det. Når det gjelder virkelighetsstjerner, har de « ekte husmødre » -franchisen vært en populær kilde til « DWTS » -konstantanter, og det ser ut som « ekte husmødre i Atlanta » alum Kenya Moore kan bli med den listen. Amanda Kloots antas også å stramme sine ting på dansegulvet, noe som gir mening fordi hun var vert for « talet » med « DWTS » dommer Carrie Ann Inaba . Og fordi dansekonkurransenes avstøpningsavdeling er avhengig av skandalen (vurder tidligere deltakere som Ryan Lochte og Carole Bulkin ), se etter Olivia Jade , Hvis foreldre Lori Loughlin og mossimo giannuli forsøkt å svike seg i college. Så det er to bekreftet kjendiser og fire mer sannsynlige kjendiser slated for showets landemerke 30. sesong. Det er mange flere slots igjen for å fylle, så vi vil holde ørene til bakken for videre oppdateringer. Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts