More

    ‘Hell’s Kitchen 20’ Topp 5 Power Rankings: Trenton Garvey eller Steven Glenn kan bli første mannlige vinner siden sesongen 12

    For landemerket 20. sesong av « Hellas kjøkken », Gordon Ramsay sammen 18 aspirerende kokker yngre enn en alder av 24 for å konkurrere på sin « Young Guns » syklus. Hans håp var å finne en fremtidig leder han kunne veilede gjennom hele karrieren, med vinneren som hevdet en kokkposisjon på Ramsays Steakhouse på Paris-hotellet i Las Vegas. Fem kokk-testanter har overlevd dette grusomme jobbintervjuet så langt, men bare en kan gå bort med storprisen. Sjekk ut våre « Hell’s Kitchen » kraftrangeringer som går i episoder 13 og 14 nedenfor. De 13 eliminerte kokkene til dags dato er Ava Harren , Matthew Francis Johnson , Jayuan Smith , Alex Lenik , Morgana Visy , payton Cooper , Kevin argueta , Keanu Hogan , Victoria Sonora , Josie Clemens , Sam Garman , Emily Hersh og Antonio Ruiz . Nedenfor er vårt « Hell’s Kitchen 20 » Topp 5 Power Rankings for kokk-testanter fortsatt i strid med tittelen. 1. Trenton Garvey Det er bare noe om Trenton som gir oss en « vinner vibe » denne sesongen. Den 23-årige begynte litt rystet og har mistet omtrent så mye som han har vunnet gjennom utfordringene. Det som gjør Trenton skiller seg ut er veksten vi har sett fra ham gjennom uker. I de siste episodene har Ramsay trukket Trenton til side for å komplimentere sitt store arbeid under spisestue og ros hans matlagingsferdigheter. Trenton er også ganske rolig under press, som vi kjenner Ramsay setter pris på til tross for å være en hothead selv. Se opp for Trenton å stille gå bort som den første mannlige vinneren siden sesongen 12s Scott Commings . 2. Steven Glenn Steven startet som en av de tidlige Frontrunners og har vunnet flere matlaging utfordringer enn han er tapt. I Episode 2 ble han kalt ut som den beste kokken på kjøkkenet, men har siden slitt med å finne sin stemme. Den 21 år gamle rolige oppførselen har landet ham i varmt vann, med Ramsay skrikende på ham på et tidspunkt, og spør om den unge kokken selv ønsker å være der. Men Ramsays frustrasjon kommer fra potensialet han ser i Steven, som gjenoppretter godt fra motgang og serverer kvalitetsmat. Han kan ha vært den siste kokken for å vinne sin svarte jakke, men teller ikke Steven ut ennå. 3. Kiya Willhelm Kiya har en kan-gjøre holdning og nekter å gi opp når det blir tøft. Hennes småby sørlige sjarm gjør henne til en hyggelig og minneverdig konkurrent. Den 22-årige grisen og lidenskapen gjør henne til en kraft på kjøkkenet. Kiya vinner mer enn hun mister i utfordringene, men hennes beste kvalitet er hennes evne til å ta over kjøkkenet når ting blir oppvarmet. Av de fem gjenværende kokker har Kiya sannsynligvis den sterkeste stemmen når det gjelder lederskap, men hennes retning er hit eller savner. 4. Megan Gill Megan er en jevn stemme i kjøkkenet, men det er en rolig stemme. Av de fem gjenværende kokker i denne konkurransen, er Megan sannsynligvis det vanskeligste å huske og det enkleste å glemme. Den 23-årige utfører generelt godt i utfordringer, og vinner litt oftere enn å miste. Men har hun tilstedeværelse til å ta kommandoen til et kjøkken? Megan ser ut til å falme inn i bakgrunnen, og om hun kan gå opp og imponere Ramsay med noen lederskapsferdigheter, er det fortsatt å bli sett. 5. Brynn Gibson Brynn kan ikke faktisk være ferdig sist på grunn av hennes evne til å trekke ut noen deilige retter når det teller, men hennes følelsesmessige ustabilitet er ikke egnet for en lederstilling. Den 21-årige har gjort det bra i utfordringer, vinnende eller scoring poeng omtrent halvparten av tiden hun konkurrerer. Brynn har til og med blitt kalt ut for å ha den beste parabolen på det røde laget til anledningen. Problemet er at hun er en total kurv sak når det blir varmt på kjøkkenet. Hennes konstante flyt av tårer og dramatiske smeltdowns viser mangel på lederskapsevne, og det vil være sjokkerende å se Ramsay sette inn noen som brynn i en kokkposisjon på en av hans høye profilrestauranter.

    Latest Posts