More

    ‘Hell’s Kitchen’ Sesong 20 Episodes 13 og 14 Recap: Hvem ble eliminert i 2-timers episode?

    Overskrift i mandagens to timers episode av « Hell’s Kitchen » sesong 20, var bare de 5 beste jakke-wearers på showet: Brynn Gibson , Steve Glenn , Trenton Garvey , Megan Gill og Kiya Willhelm . Denne uken måtte spillerne imponere Gordon Ramsay ‘s instagram følgere ved å skape visuelt appetittvekkende plater. Senere kjempet de for å bevise deres verdi under en middagsservice full av sabotasje. Mye er på spill i år for den ultimate « HK20 » -vinneren, da de vil kreve en kokkposisjon på Chef Ramsays Steakhouse på Paris-hotellet i Las Vegas. Nedenfor, les vårt minutt-for-minutters « Hell’s Kitchen: Young Guns » Recap of Season 20, Episoder 13 og 14, med tittelen « Sosiale medier i helvete » og « helvete har ingen raseri » for å finne ut hva som skjedde mandag 6. september klokka 8:00 Et / pt. Så vær sikker på å høres av i kommentarseksjonen om dine favoritt aspirerende kokker på Fox’s Reality TV-show, og hvem du tror har det som trengs for å bli med i vinnerlisten. Hold forfriskende / laste på nytt « Hell’s Kitchen » Live Blog for de siste oppdateringene . 8:00 P.m. – « Tidligere på » Hell’s Kitchen « ! » I den 12. episoden fikk både Emily Hersh og Antonio Ruiz oppstartet når de ikke klarte å tjene svarte jakker. Trentons pan-stekt rack av lam tjente ham den første svarte jakken, med Brynn mottok den andre på grunn av hennes filet. Megan og Kiya var den neste for å gå inn i Black Jacket Lounge på grunn av deres blå fin tunfisk retter. Endelig sluttet Steve til gruppen takket være hans reker og grits plate, sin bestemors favoritt. Hvilken svart jakke kokk (e) vil bli startet i kveld? 8:05 P.m. – Topp 5 får nye kokekar som skal ta med hjemmet i feiringen av sitt harde arbeid. Senere får Steven og Brynn flørtende i salongen og kokk-testanter begynner å lure på om romantikk er i blomst. Neste morgen Gordon kunngjør den første individuelle Black Jacket Challenge: Visuelt fantastiske retter som smaker så godt som de ser ut. 8:10 P.m. – Steven innrømmer at han er skremt av denne visuelle utfordringen. Kiya er også nervøs fordi plating mat er typisk hennes største svakhet. Trenton virker mest selvsikker og han begynner å plate sin tallerken med syv minutter igjen. Tiden utløper og Gordon er klar til å snap noen bilder av disse vakre rettene. Han legger inn bildene live til sine 7,5 millioner tilhengere på sosiale medier. Deres stemmer vil faktor inn i hvem som vinner dagens svarte jakkeutfordring. 8:20 pm – LAs beste kokk, «  ludo lefebvre , er i kvelds gjest dommer og han og Gordon vil hver score disse rettene på en skala på 1-5. Brynns pan-seared kamskjell er vakre og Ludo elsker crunchiness. Gordon er imponert over hennes krydder. Hun mottar totalt 8 poeng. Steven er neste med poached fisk. Han har kornete puree og det var litt fargeløst. Steven får totalt 6 poeng. Kiya presenterer sin fisk på en fargerik tallerken, som både Ludo og Gordon setter pris på. Gordon vil gjerne ha litt mer « etterbehandling », men hun får en total score på 7. Trenton serverer fargerike kamskjell som er « godt balansert » og « nesten en perfekt tallerken. Trenton får en perfekt 10. Siste opp er Megan, som er trygg på hennes pan-seared andebryst. Ludo mener det ser vakkert ut og Gordon kaller det « elegant. » Megan får også en perfekt 10. Da er de elektroniske stemmer tabulert: Brynn fikk 3 poeng, Steven fikk 1 poeng, Kiya fikk 2 poeng, Trenton fikk 5 poeng og Megan fikk 4 poeng. Det betyr at Trenton vinner denne utfordringen med en perfekt score på 15 med Megan som fullfører et nært sekund. Steven ble sist på alle mulige måter. Au! Trenton har mottatt en privat VIP-tur i Hell’s Kitchen fra Michelle Tribble og en meatball master class på Rao’s Restaurant. Han får ta en gjest med ham, og Trenton velger Steven å bli med. Kvinnen vil holde seg tilbake og skille pepparkorn. 8:32 P.m. – Det er tid til middagstjeneste og de siste fem jobber nå sammen på den røde siden av kjøkkenet. Trenton har problemer med å justere fordi det er første gang han har jobbet i dette kjøkkenet. Dørene åpne og gjestene trakt i for noen grub. Megan og Kiya har gått sammen på forretter og anser seg en dynamisk duo. De dreper det på kjøkkenet, men Brynn virker flustered over på fiskestasjonen. Gordon spør henne om litt mer ro og sterkere kommunikasjon. Brynn begynner å bli panikk og gråte. 8:45 P.m. – Brynn er fylt med angst, men i det minste er hennes kveite godt tilberedt. Steven synes å være bra over på kjøttstasjonen også. Entrees fortsetter å helle i og Trenton virker litt baffled over på den garniske stasjonen. Han viser ikke mye selvtillit når han er satt i en ny situasjon. Kiya sier Trenton ser ut som en synkende båt. Hans kommunikasjon er sterkt mangler, og Gordon må til slutt skrike for å få den unge kokkens oppmerksomhet. Stevens rolige demeanor kommer også på Gordons nerver. Ting blir verre når han serverer noen overcooked Beef Wellingtons, men Steven gjenoppretter raskt. 8:50 s. Men konkurransen må fortsette. Sammen må de komme opp med to nominasjoner for eliminering. Alle gjenger opp på Brynn og sier at hun ikke er mentalt sterk nok til å administrere en restaurant. De tror også Steven er for reservert for å kjøre et kjøkken. Trentons nedlatende holdning begynner å piss kiya av og hun er klar til å « bryte nesen. » Hun mener Trenton har plassert seg på en usynlig sokkel. 9:00 P.m. – Den første nomineren for eliminering er Brynn fordi hun har mye å lære. Den andre nomineren er Steven fordi han mangler kommunikasjon. Gordon tillater dem hver å snakke for seg selv før de eliminerer Steven. Gordon sier at han ikke har tvil om at Steven vil ha en utrolig karriere fordi han har en god holdning. Han lar den 21 år gamle holde sin svarte jakke. Gordons endelige ord på slutten av denne første timen er, « Steve har fortsatt mye å lære. Dessverre i kveld lærte han at stillhet på kjøkkenet ikke er gyllen, det er farvel.  » 9:05 P.m. – De endelige fire unge våpenene er lettet over å overleve en annen eliminering. Når de slapper av på taket, begynner Kiyas hat for Trenton å vokse. Hun kan ikke stå når han komplimenterer seg selv, og hun tror også at han er en forferdelig leder. Neste morgen blir topp 4 fortalt å sette på noen strandklær fordi de er på vei til stranden. Dette er Las Vegas, så selvfølgelig er det en falsk strand satt opp bak helvete kjøkken. Gordon forteller dem dagens utfordring er å tjene noen fantastiske gjester strandgrill. Den 45-minutters utfordringen starter nå! Hver kokk må skape og utføre en tallerken som vil tilfredsstille gjestene. 9:15 P.m. – Tid utløper og det er på tide for gjestene å smake hver kokkens tallerken. Hver strand-goer vil rangere dem fra første til fjerdeplass. Kokken med de aller første stedet stemmer vil vinne denne utfordringen. Hver kokk tjener fans, og det virker som om ingen gjorde en dårlig tallerken. Stemmerne er totalt og Gordon sier at det var veldig nært. Megan ferdig i siste sted med hennes Tostadas, Brynn var tredjeplass med Thai Tacos, Kiya avsluttes andre med Tyrkia Slider og Trenton vinner med grillet laks. Han slo Kiya med bare tre stemmer! Han velger å ta Megan på sin shopping spree belønning. Når Gordon spør Kiya om hun var overrasket over Trenton plukket Megan, reagerer Kiya at hun ikke er overrasket over det, og at Trenton er « for cocky for sin egen gode. » Hun holder ingenting tilbake! Mens Trenton og Megan forbereder seg på å gå ut for en shopping, klage Spree, Kiya og Brynn klager over Trentons cocky holdning. De har imidlertid ikke mye tid til å klage, men fordi de må gå ut til den falske stranden og rydde opp hele sanden. 9:30 p.m. – Tonights middagservice er den viktigste så langt. Hver kokk vil vende om å kjøre kjøkkenet for å vise sine lederegenskaper. Selvfølgelig vil Gordon ikke gjøre det enkelt, kaste i sabotasje retter til venstre og høyre. Han utfordrer også hver av kokkene for å fortelle ham og gi ham en dose av sin egen medisin. Alle de mislykkes miserably i begynnelsen, men begynner til slutt å forbedre. Det var morsomt å se, men jeg ville ha elsket å ha sett en av kokkene virkelig serverer Gordon litt kvalitetsskygge. Uansett, middagsservice sparker av med Brynn starter på passet. Vil hun legge merke til de saboterte rettene? 9:40 P.m. – Brynn merker noe av om tartaren, men unnlater å innse at det er tunfisk, ikke biff. Deretter gjenkjenner hun ikke at seared laks mangler hud. Brynn er i ferd med å gråte. Trenton er oppe ved siden av passet og savner også en tunfisk tartar i stedet for biff. Han kan heller ikke synes å stave « tunfisk » etter Gordon bokstavelig talt staver ut feilen for ham. Trenton er forvirret av hva som muligens kunne være feil. Etter at han endelig skjønner hva T-U-N-en betyr, forteller Gordon ham å trekke hodet ut av sanden og bly! Dette blir Trenton til et absolutt monster på passet, som pisser av sine konkurrenter, men imponerer Gordon. 9:45 P.m. – Megan er oppe neste på passet, og hun tror at hennes oppmerksomhet på detaljer er hennes sterke dress. Hun merker øyeblikkelig når Orzo ble brukt i stedet for ris for en risotto. Deretter finner hun terninger på kucchini forkledd som erter. Ingenting blir forbi Megan! Nå er det Kiya tur til å lede kjøkkenet. Hun savner raskt en hovedrettsordre mangler fra et 6-personers bord. Deretter unnlater hun å se hummer på risotto i stedet for reker. Dette er ikke hennes beste øyeblikk. Kiya er skuffet over middagen og frykten hun kunne være i fare for eliminering. Middagstjenesten kommer til en nært, og Gordon forteller Kiya for ikke å slå seg opp etter å ha gjort noen få feil. « Jeg har gjort tusenvis! » han utbryter. Kiya hoder på baksiden av kjøkkenet og sobs. 9:59 P.m. – Gordon forteller kokk-testantene de har gjort bra, men trenger å ha en ærlig, ærlig diskusjon om kveldens middagstjeneste. Alle er enige om Megan var det beste på passet. Trenton mener at han også var en av de beste, men hans konkurrenter tror han var for hard. Kvinnen forteller alle Trenton at han aldri eier opp til noen av hans feil. Trenton reagerer ved å si Brynn er svakt sinnet. Den endelige fire står foran Gordon og hevder hvorfor de skal forbli i konkurransen. Gordon kunngjør Megan er den første kokken for å gå videre til de siste tre. Den neste kokken til å fremme er Trenton. Den endelige kokken blir med Megan og Trenton i topp 3 er Kiya. Brynn mottar et følelsesmessig farvel, med Gordon som sier: « Brynn har definitivt det som trengs for å være en flott kokk. Når hun lærer å kontrollere sine følelser, vet jeg at hun kommer dit. « 

    Latest Posts