More

    Her er « Dancing med stjernens sesong 30 Pros – hvem kommer tilbake og hvem er Mia (igjen)?

    « Dancing med stjernene » Sesong 30 Cast vil bli avslørt onsdag, men proffene har allerede blitt avduket. Forsvare mester Artem Chigvintsev fører ruteren på 15 profesjonelle, som alle har vært på showet før, og som inkluderer Lindsay Arnold og Witney Carson , som begge kommer tilbake fra barselsorlov. De 15 proffene er: Brandon Armstrong Lindsay Arnold Alan Bersten sharna burgess Cheryl Burke Witney Carson Artem Chigvintsev val chmerkovskiy sasha farber Jenna Johnson Daniella Karagach pasha pashkov gleb savchenko Emma slater Britt Stewart Særlig fraværende er Peta MurgatRoyd og Keo Motsepe , som begge var i fjor. Dette vil være den første sesongen Murgatroyd, en to-time mester, har savnet siden hun hoppet over årstider 26 og 27. Motsepe var siste mia fra sesong 28. Tidligere champs og BFFs Arnold og Carson satt ut den 29. avdrag i fjor på grunn av deres graviditeter (Arnold ønsket velkommen en datter i november; Carson, en sønn i januar). Mens rykter virker om kjendislaget, som vil bli annonsert på onsdagens « Good Morning America », har bare to stjerner blitt bekreftet så langt: Olympic Champ Suni Lee og sanger / danser Jojo Siwa < / sterk>. Siwa, som kom ut som Panssexual tidligere denne sesongen, vil være en del av det første samfunnspartnerskapet i showets historie. Siwa har sagt at hun hadde elsket å være parret med Arnold, Johnson og Stewart. Parninger vil bli avslørt live på premieren mandag 20. september. Som tidligere annonsert, Len Goodman kommer tilbake til dommernes bord denne sesongen etter å ha ikke vært i stand til å reise til USA i fjor på grunn av pandemien. Han skal bli med Carrie Ann Inaba , Bruno Tonioli og seks-timers mester Derek Hough , som gikk inn for Goodman i fjor. Tyra Banks vil tjene som vert igjen. « Dancing » Premieres Monday, 20. september på 8 / 7C på ABC. Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts