More

    Hvor ofte viser nye viser de øverste prisene på Emmys?

    Etter vert Jimmy Kimmel åpnet publikum-mindre 2020 Primetime Emmys-seremonien fra Los Angeles, ble den metaforiske spotlighten løst fast for en stund på det sosialt distanserte « Schitt’s Creek » -fest i Toronto som serien ble Først å erobre hver stor komedie kategori i ett år. Etter « The Mary Tyler Moore Show » og « Veep », ble det bare det tredje showet for å vinne beste komedie-serien for sin sjette sesong, og bare den niende for å vinne for sin siste sesong etter « Fleabag » gjorde det så ett år tidligere. Gjennom Emmys historie, har både komedie og drama serien vanligvis blitt æret betydelig tidligere i sine løp. I år har TV-akademiet nominert åtte show i hver av de to fortsatte serie kategoriene, inkludert flere som premiere i den siste kvalifikasjonsperioden. Som regjering av Drama Champ « Succession » begynte ikke sin tredje sesong i tide, dette vil være det andre påfølgende året, hvor ingen av de nyeste lovede seriene vil forsvare sine titler. Bortsett fra « The Behavaid’s Tale », har ingen av showene som for tiden vyet for den øverste drama-prisen noen gang hersket, noe som betyr at et minneverdig utfall er praktisk talt sikret. Når det gjelder spørsmålet om hvilken serie som vil triumfere, kan svaret ligge i en undersøkelse av hvilke sesongnumre som var mest fordelaktige for tidligere vinnere. Den beste komedie serien prisen ble først gitt i 1952 og har oftest gått til show som har vært i luften for en eller to årstider. De som passer inn i disse to gruppene står for totalt 48% av alle sene i kategorien. 16% og 10% har kommet for henholdsvis tredje og fjerde årstider, mens de resterende 26% har vært for femte årstider og utover, med det høyeste antallet som er 11 (« Jack Benny-programmet » 1961). 13% av gevinster her har vært for siste sesonger, med de årstider tallene som strekker seg fra en til ni. Av de åtte komedieprogrammene nominert i år, er det nøyaktig halvparten: « Emily i Paris, » « Flight attendent, » Hacks, « og » Ted Lasso.  » Emmy nykommere « Pen15 » og « Cobra Kai » mottok bud for deres respektive andre og tredje årstider, mens « Kominsky-metoden » er tilbake etter at han først konkurrerer her på verdien av sin andre sesong for ett år siden. Den endelige sporet er fylt av « Black-ish », som nylig avsluttet sin syvende og nest siste årstid og ikke hadde blitt anerkjent her siden den fjerde. Den beste Drama Series-prisen er vanligvis gitt til show som bare har vært på i ett år, med disse tilfellene som representerer 23% av alle gevinster i kategorien. 22% har vært for andre årstider, 20% for tredje, 13% for fjerde og 12% i femte. De resterende 10% har vært for sjette årstider og utover, med det høyeste antallet som er 14 (« Hallmark Hall of Fame », 1965). Bare 9% av seire her har vært for siste årstider, med tall som strekker seg fra en til åtte. Bare to av de åtte nåværende dramatiske utfordrene – « Bridgerton » og « Lovecraft Country » – premiere innen det siste året. « Guttene » og « The Mandalorian » er hver for deres andre årstider, og « Pose » har blitt nominert til sin tredje. Både « The Crown » og « The Handmaid’s Tale » har blitt anerkjent for sine fjerde årstider, mens « dette er oss », kan skryte av den lengste oppgaven i gruppen på fem årstider. De fleste av showene i løpet av disse prisene vil være (eller allerede er) fortsetter forbi deres nåværende nominerte årstider, som bare « Kominsky-metoden » og « Lovecraft Country » har logget seg på godt. Den førstnevnte ville være den tredje komedie-serien på rad for å vinne for farvelsesongen, mens sistnevnte kunne bli bare det andre singelsesongen programmet for å alltid vinne beste drama-serien, etter « de dristige: senatoren » (1971). Vinnerne av årets beste komedie-serie og beste Drama-seriepriser vil bli avslørt under 73. Primetime Emmys Ceremony, Airing 19. september på CBS og Paramount +. Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts