More

    I Memoriam 2021: Honoring Michael K. Williams, Cicely Tyson, Ed Asner og mer

    Vår spesielle i Memoriam Photo Gallery Honoring The Greats som har gått i 2021 har lagt til et annet feiret navn. Fem-time Emmy Nominee Michael K. Williams , som er begunstiget til å vinne på Emmy Awards senere denne måneden for « Lovecraft Country », har dødd i en alder av 54 år. Du kan også se sin siste aksepttal når Han vant 2021 Gold Derby TV-prisen. Tour Vårt galleri ovenfor med 26 kjendiser fra underholdningsverdenen av musikk, film, fjernsyn og Broadway. Her er et kort blikk på noen av de menneskene som er omtalt. Michael Kenneth Williams døde i en alder av 54 år 6. september 6. Han var en fire-timers skuespillerne på Emmys for « Bessie », « Night of », « Når de ser oss » og « Lovecraft Country , « Pluss en produserende nominert for » vice « . Han var kjent for sin tv-rolle i « The Wire » og hadde film suksess i « iboende vice », « 12 år en slave », « Gone Baby Gone » og « The Road. » Skuespiller Ed Asner døde 29. august i 91. august «  » Røtter « og » rik mann, fattig mann.  » Han ble innledet i Television Academy Hall of Fame i 1996 og mottok skjermaktørene Guild Life Achievement Award i 2001. Rolling steiner trommeslager Charlie Watts døde 24. august i alderen 80. Sammen med Mick Jagger og Keith Richards , han Var det eneste medlemmet av bandet å utføre på alle studioalbum. De ble innledet i berg- og rullehallen i Fame i 1989. Sanger og låtskriver Dony Everly døde 21. august i alderen 84. Hit sanger inkludert « Bye farvel kjærlighet, » « våkne litt Susie, » « Alt jeg trenger å gjøre er å drømme » og « Cathy’s Clown.  » Den everly Brothers ble innledet i bergretter og rullehall i 1986 og Country Music Hall of Fame i 2001. zz topp bass-spiller og sanger Dusty Hill døde 28. juli i alderen 72. Topp singler inkludert « La Grange », « Tush, » Sharp Dressed Man « og » Bens .  » Bandet ble innledet i berg- og rullehallen i Fame i 2004. Skuespillerinne Jessica Walter døde 24. mars i alderen 80. Hun var en Emmy-vinner for « Amy Prentiss » og en nominert for « Arrested Development », « The Gates of San Francisco » og « Trapper John, MD  » Hun var kjent for sitt arbeid på den animerte serien « Archer », pluss slike filmer som « Spill Misty for meg » og « The Flamingo Kid. » Scenen, skjermen og TV-skuespilleren Christopher Plummer døde 5. februar i alderen 91. Han var en Oscar-vinner som den beste støttende skuespilleren for « nybegynnere » og mottok også nominasjoner for « den siste stasjonen » og « alle Penger i verden.  » Han var også en to-time Tony-vinner og vant to ganger på Primetime Emmys. Banebrytende skuespillerinne cicely tyson døde 28. januar i alderen 96. Hun var en Oscar-nominert for beste skuespillerinne i « Sounder » og mottok en æres Oscar i 2018. Hun var en 16-time Emmy-nominert og tre- Time Winner for « The Autobiography of Miss Jane Pittman » og « Eldste Living Confederate Widow forteller alt. » Hun ble innledet i Television Academy Hall of Fame i 2020. Hun vant en Tony Award for « The Trip To Bountiful » i 2013 og mottok Kennedy Center Honours i 2015. Skuespillerinne cloris leachman døde 26. januar i alderen 94. Hun var en Oscar-vinner for « det siste bildet showet » og også co-starred i slike filmer som « Young Frankenstein », « høy angst » og  » Spanglish.  » Hun er bundet til skuespilleren på åtte primetime Emmy vinner med Julia Louis-Dreyfus, inkludert troféer for « Mary Tyler Moore Show » og « Malcolm i midten ». Hun ble innledet i tv-akademisk Hall of Fame i 2011. Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts