More

    Kylie Sonique Love var den fortjente vinneren av ‘Rupaul’s Drag Race All Stars’ sesong 6, sier seere

    Den sjette vinneren av « Rupaul’s Drag Race All Stars » ble kronet i løpet av 2. september-finalen, og fans er generelt fornøyd med hvem som vant. Faktisk, en rekke seere som velger i vår siste undersøkelse, sa Kylie Sonique Love var den fortjente vinneren. Denne skjønnhetsdronningen fra Georgia hadde opprinnelig konkurrert om den andre sesongen av hovedserien i 2010, hvor hun var den fjerde personen stemte ut. Nå er hun i Hall of Fame sammen med slike som Chad Michaels , Alaska , Trixie Mattel , Monet X endring , treenighet tuck og shea coulee . Her er de komplette undersøkelsesresultatene for hvem våre lesere trodde fortjente å bli kronet: 42% – kylie sonique kjærlighet 35% – ingefær minj 15% – ra’jah o’hara 8% – Eureka Vert Rupaul Charles gjorde hennes beslutning etter en grusom siste utfordring der jentene måtte skrive tekster til Rupauls sang « Dette er vårt land » og utfører dem på hovedstadiet. Etter det måtte de gå ned i rullebanen med et tema for « All Star Hall of Fame Eleganza Extravaganza. » Mama Ru trodde Kylie ville være en verdig ambassadør av reality-tv-showets høyeste ære, spesielt etter at hennes empowering overgang til en kvinne. Kylie er nå den første transgendervinneren på noen av « Drag Race » -syklene. « Lev livet i din sannhet og kjærlighet vinner alltid, » Kylie erklærte på rullebanen etter å ha vunnet konkurransen. Senere snakket hun direkte til seerne hjemme. « Jeg har ventet på dette øyeblikket for 11 mor-f *** i år, » sa hun i referanse til den tiden det tok mellom årstider. « Dette betyr alt for meg. Jeg fant meg selv gjennom dra. Dra har vært mitt liv, det har vært min redde nåde. Det har gitt meg et sted å uttrykke meg selv. Og å vinne denne tittelen er bare beroligelse om at jeg fulgte den rette veien. Tispe, jeg drømmer ikke. Denne s *** skjer virkelig. Dette er mitt liv. Dette er min virkelighet. Og, tispe, det føles så bra. Og det føles så riktig.  » Kylies andre utfordring seier denne sesongen var « Rumerican Horror Story: Coven Girls » i uke 6, takket være hennes uhyggelige Jessica Lange Impersonation. Som for de andre jentene hadde ingefær to utfordringsserier (« Pink Table Talk » og « Snatch Game of Love »), Ra’jah hevdet også to (« The Blue Ball » og « Drag Tots ») og Eureka tjente en ( » The Charisma, Unikhet, Nerve og Talent Monologues « ). « Rupaul’s Drag Race All Stars » Sesong 6 Streamed On Paramount + hele sommeren. Den 13. syklusen av hovedprogrammet ble sendt på VH1 tidligere i år og har blitt nominert til ni Emmy Awards, inkludert Best Reality Host og Best Competition Program.

    Latest Posts