More

    ‘Masterchef’ Sesong 11 Episoder 13 og 14 Rekapper: Topp 6 Hjem Kokker Kjemp for deres liv, men 2 elimineres

    I begynnelsen av onsdagens todelt « Masterchef » episode, lærte de 6 beste kokk-testanter at de ville bli delt opp av kjønn: Abe Konick , Alejandro Valdivia og < Sterk> Michael Newman på ett lag, og høsten Moretti , kelsey murphy og suu khin på den andre. Ved slutten av natten endte to flere hjemkokker å bli eliminert av vert Gordon Ramsay og dommere Joe Bastianich og Aaron Sanchez . Så hvem ble de 4 beste semi-finalistene? Nedenfor, les vårt minutt-for-minutters « Masterchef » Recap of Season 11, Episodes 13 og 14, med tittelen « Legends: Middag » og « Legends: Ludo Lefebvre – Timed Out Mystery Box, » For å finne ut hva som skjedde onsdag 1. september klokka 8:00 Et / pt. Så vær sikker på å høres av i kommentarseksjonen om dine favoritt aspirerende kokker på Fox’s Reality TV-show, og hvem du tror har det som trengs for å bli med i vinnerlisten. Fortsett å oppdatere / laste denne « masterchef » live bloggen for de siste oppdateringene . 8:00 P.m. – « Tidligere på » Masterchef « ! » I den 11. og 12. episodene, legender Dominique Crenn og Niki Nakayama Ble med i dommerpanelet for å hjelpe til med å sende hjem to kokker. Joseph ManglicMot mistet utfordringen som adskilte lag av to av en enorm vegg, og deretter Anne Hicks flammet ut i den japanske utfordringen som krevde spillerne å plate tre retter. Hvem vil bli ledet hjem i kveld? 8:05 s. Det er en lagutfordring av menn vs kvinner. Kapteinen til det røde laget blir høst og kapteinen til det blå laget er Alejandro. Hvert lag vil være matlaging for et i verdensklasse som seter fire verdensklasse kokker: Sjel Mat Superhero Tanya Holland , taiwansk Titan Jonathan Yao , meksikansk mat Maestro Val cantu og patronen Saint of Pastry sherry yard . Hva en oppstilling! Sherry har vært her før og sier at hun håper å se progresjon i deres ferdigheter, deres stemme i maten og perfekt utførelse. Val sier « Holde det enkelt » er nøkkelen til suksess. Dommerne sier dette mye. 8:15 P.m. – lagene vil lage to kurs for dommerne i kveld: en forrett og en entré. De har 45 minutter å lage mat og utføre sine fantastiske forretter og en annen 45 minutter til å lage entréer. Mennene kommer raskt opp med en meny, men kan ikke synes å være enig på den beste måten å lage en squash på. Mike er en veganer og ønsker å ta rattet, men Alejandro er slags micromanaging ting. Kvinnenes team har en vanskeligere tid å komme opp med en meny, og til slutt forteller Suu høsten at hun er kapteinen og må ta en avgjørelse. Som de kommer til pantryet, vet kvinnene fremdeles ikke hva de lager mat. Kelsey mener høsten trenger å gå opp som leder. De begynner å sette sammen sine retter og kvinnene kan egentlig ikke fortelle Gordon hva de lager mat. De nevner to purees og så feilaktig sier de matlaging kamskjell i stedet for havbunnen. Midt i alt kaoset kelsey skiver tommelen med en kniv og høst freaks ut og sier: « Jeg er ikke god med blod. » Gordon forteller kapteinen å « stoppe panikk. » 8:25 s. Kelsey får en fingerpakke og en gummihanske. Dommerne merker at Kelsey er den roligste av gjengen, selv om hun er den som bare skåret gjennom sin egen negler. I mellomtiden snakker Alejandro ikke engang med sitt lag. Hvor er ledelsen? Over på kvinners team ser høstens sted i denne konkurransen å være på en nedadgående spiral. Hennes lederskap evner stemmer ikke overens med henne matlaging. Både høst og suu virker desperat etter at Kelsey svarer på sine spørsmål. På menns team innrømmer Mike til Gordon at hans lagkamerater ikke stoler på ham. Alejandro nekter å la veganen lage en vegetabilsk puree. Gordon kan ikke tro det. Han forteller dem å bli sammensatt og « stopp f *** ing rundt! » « Hell’s Kitchen » Gordon ser ut til å være nye. 8:35 P.m. – Kvinnenes ertpuré er en katastrofe, og det er ingen tid til å starte over. De gir det litt surhet og håp for det beste. Menns teamet har i utgangspunktet brukt 40 minutter på squash og Alejandro kaster endelig kamskjell på pannen, men det er ikke engang varmt. Denne utfordringen er et rot! Disse hjemmekokene er ikke vant til å lage mat som et lag. Hvis det var opp til meg, ville jeg kaste Alejandro ut av kjøkkenet. Han er en av de menneskene som er « trygt feil » og vil ikke gi slipp på egne ideer, uansett hvor mange bedre kommer sammen. Uansett er tiden opp og det er på tide for hjemmet kokker å tjene legender. Kvinnene presenterer en sprø skinnet havbunn med mynte og ertpuré, mais saus, mais salat og snap erter. Mennene serverer pan seared kamskjell med kaviar, blekksprut blekk tuile, squash puree og micro greener. Sherry sier at hennes tallerken fra menns team ikke er ferdig, og Joe nevner at hans kamskjell er ujevnt tilberedt. Tanya’s kamskjell er rå. Kvinnenes lagets parabolen er finere, men Sherry forstår ikke hva som tok dem 45 minutter. Dommerne synes å være enige om at kvinners parabolen er « bedre » samlet, men menns team tok mer risiko og deres tallerken føles mer som en forrett. 8:45 s. Mennene lagrer en filet med grønnsaker og Alejandro synes endelig å stole på Mike for å lage mat noen gulrøtter. Over på kvinners team, tror Suu ikke de har nok tid til å lage en andebryst, men høsten tar kontroll og sier at de lager det hennes vei. Tilsynelatende er det Suus team for å bli helt frazzled og menns team ser kult ut som en agurk. I dommerne diskuterer de hvordan kokker må være veldig presise når de serverer de samme rettene til de flere menneskene ved et bord. Alt må se konsistent ut. Aaron forteller mennene de jobber « dårlig » og skrik for Alejandro for å legge litt varme på pannen hans. Alejandro er en forferdelig leder, Abe er tapt, og Mike er fokusert på brokkolini stammer. Kvinnenes lag er bak og ser ut til å være helt panikk. 8:55 s. Høst bekymrer seg om hvordan det vil vises på tallerkenen, men lytter allikevel. Gordon hoder over til menns team og føles deres steker. « De er f *** ing kaldt! » Gordon sier at han vil be om unnskyldning for legender for dette rotet. Yikes! Tiden utløper og rettene har blitt plettet. Kvinnen serverer sprø andebryst med curried parsnip puree, gulrøtter, romanesco og port vin saus. Mennene serverer filet mignon med pepparkornsaus, blomkålpuré, baby gulrøtter og stekt brokkolini. Visuelt begge rettene ser bra ut, men Tanya mener at kvinnene har en mer tiltalende tallerken. Anden har en fin smak, men er en tad overcooked. Menns biff var velsmakende, men blomkålens puree « ser ut som ansiktskrem. » 9:00 P.m. – Dommerne har bestemt seg for at kvinnene vant denne utfordringen. Dommerne forventet mer fra mennene, og det var ingen reell lederskap. Hjemmelaget kokken eliminert i kveld er ABE. Gordon forteller 22-åringen han trenger bare å finne sin stemme og få tillit til hans talent. Aaron tilbyr ABE en mulighet til å besøke sitt kjøkken i New Orleans. 9:05 s. Gordon introduserer den « dårlige gutten til fine dining, » Ludo Lefebvre , som den legendariske dommeren. Ludo satte fransk mat på kartet i Los Angeles og ble inspirert av sin mor og bestemor. Tonight’s Mystery Box Challenge av fransk mat har alle hjemmelaget kokker risting i støvlene sine. De hevder hver bokser for å avsløre klokker i stedet for ingredienser. De vil ha 75 minutter å lage mat, men vridningen er at det vil være to runder. Når de er ferdig med å lage mat, treffer de timeren. Så, den som imponerer dommerne mest, vil være trygge. De andre hjemmekokene vil ha tiden igjen på klokka for å lage mat en annen tallerken. Den som har den mest underwhelming andre parabolen, vil bli sendt hjem. 9:35 P.m. – Høst er den første kokken for å fullføre med 41 minutter til overs. Hun etterfølges av Michael, Kelsey, Suu og Alejandro. Alejandro avsluttet fem minutter bak høsten med 36 minutter igjen. Nå er det på tide for dommerne å smake. Høstinger serverer Moule Frites med sprø shoestring poteter, hvitvin saus og stekt baguette. Ludo sier det ser veldig fransk og Gordon gjør det klart at blåskjellene er « helt deilig. » Ludo sier at hun valgte feil plate fordi han vil ha mer buljong. Neste Michael serverer potetlekkasje suppe med hvit asparges innpakket i prosciutto. Det er ikke belagt godt og suppen er « gloopy ». Ludo sier det smaker som baby mat. Kelsey serverer klassisk fransk løksuppe. Det er hennes favoritt franske parabolen, og det er en « deilig » og « dristig bevegelse. » Ludo sier at han ville sette henne suppe på menyen i sin restaurant. Suu serverer Cote de Porc Charcutiere med Pearl Onion Tarte Tatin og Frisee Salat. Det ser fantastisk ut, men det er litt undercooked. Den gode nyheten er at Tarte Tatin er « verdensklasse », men de dårlige nyhetene er at svinekoteletten er for rå å spise. Siste opp Alejandro serverer anda en l’oransje med sprø endiv og oransje saus øverste. Det er visuelt vakkert og har en perfekt kokk på anda. Ludo sier sausen er bare « ok ». Joe kaller det en « perfekt tallerken ». 9:45 P.m. – dommerne tror det over og bestemmer Alejandro har vunnet denne utfordringen. Han vil bli den første semifinalisten og se på rundt to fra balkongen. Høsten begynner sin tallerken først fordi hun har mest tid. Hun gjør Crème Brulée og Ludo sier, « Jeg er redd for deg. » Denne parabolen tar vanligvis opptil tre timer, og hun har 40 minutter. Fem minutter går forbi, og nå er alle hjemme kokker pisket opp sine retter. Mike har bekymringer at hans kylling ikke vil ha nok tid til å lage mat. Dommerne synes mest glade for å smake på Kelsey’s Dish og Gordon-kommentarer som hun allerede ser ut som om hun lager mat på Ludos restaurant. 9:55 P.m. – Tid utløper og det er på tide å dømme rundt to av denne utfordringen. Kelsey sier, « Jeg går hjem, » etter å ha slitt for å få sin saus til høyre. Høsten er opp først og serverer lavendel Crème Brulée med jordbærkompot og jordbærsaus. Dommerne kan ikke tro at hun trakk den av på 40 minutter. Ludo kaller det « perfekt ». Michael bringer frem kylling Fricassee med hvitvin Dijon saus, potetpuré og stekte gulrøtter. Platen ser litt slurvet ut og kyllingen er helt rå. Dommerne cringe når de smaker hvilke porsjoner de kan fordi det er så salt. Suu serverer laks en papillote med Beurre Blanc, saus Vierge og sautéed asparges. Dommerne er « målløs » og kaller det en modig tallerken. Sist serverer Kelsey nervøst henne såle Meuniere med rispilen. Det ser flott ut og smøret er ikke riktig brunet. Gordon kaller det Kelseys verste parabolen. 9:59 P.m. – Dommerne forsynte og bestemme hvem som gjorde den beste parabolen og hvem som vil bli eliminert. Suu er det beste fra denne utfordringen og blir den andre semifinalisten. Bli med på henne og Alejandro er høst og kelsey. Michael er den andre hjemmekokken eliminert i denne dobbelte episoden. Han kaller det « en tur i livet » som han går ut av døren. Neste uke vil den endelige fire kjempe for et sted i sesongfinalen.

    Latest Posts