More

    Nat Geo bestiller et annet « liv under null » spin-off og 2 Globe-Trotting-serien

    National Geographic is befing opp sin unscripted skifer med ordrer for tre nye serier alle fokusert på leting, inkludert en spin-off av sin Emmy-vinnende serie « liv under null. » « Livet under null: Første Alaskans, » « De 7 tøffeste dagene på jorden » og « Appetitt for Adventure » er « Spennende tillegg til vår stabile av populære, returnable, skalerbare serier ledet av karismatiske personligheter, » CourTey Monroe , president for nasjonalt geografisk innhold, sa i en uttalelse. « Talenten i midten av hver av disse seriene har unike stemmer og perspektiver som utvilsomt vil inspirere utforskeren i oss alle. » Det siste tillegget til « Life under null » franchise, som inkluderer « Livet under null: neste generasjon, » « Livet under null: First Alaskans » er den første NAT GEO nonfiction-serien med et innfødt amerikansk kast og produksjonsgruppe. Set for å starte produksjonen denne måneden, fokuserer serien på Alaskan-innfødte og « deres rett til å bevare deres truede livsformer, dobler seg ned på den gamle visdom for å sikre sin overlevelse i de neste tusen årene, » per nettverket. « Livet under null » franchise har vunnet fem Emmys og har tre i år for lydblanding, redigering og kinematografi. « De 7 tøffeste dagene på jorden » Stars Explorer Dwayne Fields som han droppet inn i noen av jordens mest ekstreme steder i deres dødeligste tider i syv dager. Hans oppdrag er å « holde seg selv og hans små filmskap som lever og lede dem til et ekstraksjonspunkt, » ifølge Nat Geo. Så dette er i utgangspunktet et fluktrom i naturen. Produksjonen vil begynne om vinteren. Starring BBQ Pitmaster og tidligere US Navy Veteran Big Moe Cason , « Appetitt for Adventure » vil Chronicle Cason’s Global Trek for å finne de beste rettene som er tilberedt over en åpen flamme som han også lærer om rettene « Historier og slag på deres respektive samfunn. Produksjonen er planlagt å starte i oktober. Ingen ord ennå når noen av de tre viser vil luften, men alle kan teoretisk luft før den nåværende Emmy-syklusen er over. NAT GEO mottok 10 nominasjoner i år på tvers av fem viser: « Livet under null, » « City So Real », « Genius: Aretha, » Rebuilding Paradise « og » Running Wild With Bear Grylls.  » Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts