More

    ‘Big Brother 23’ Episode 24 Recap: Har Veto Sarah Beth, Kyland eller Xavier den 1. september?

    Overskrift i onsdagens episode av « Big Brother » sesong 23, to forskjellige hushaller – Tiffany Mitchell og Claire Rehfuss – hadde nominert Sarah Beth Steagall og Kyland Young for eviction. Tiffany var den opprinnelige Hoh som vant konkurransen, men Claire slo i hemmelighet hennes regjering da hun hevdet i høyrullens rom. En tredje nominert, xavier prather , var på blokken fordi han tok en straff i forrige ukes veto utfordring. Har denne ukens kraft av Veto Champion Fjern Sarah Beth, Kyland eller Xavier fra hakkblokken? Hvis ja, hvem valgte Claire i hemmelighet som en erstatningsnomine? Nedenfor, les vårt minutt for øyeblikket « Big Brother » Recap of Season 23, Episode 24 for å finne ut hva som skjedde onsdag 1. september klokka 8:00 P.m. Et / pt. Så vær sikker på å høres ut i kommentarseksjonen om din favoritt « BB23 » houseguests på CBSs reality TV-show, som irriterer deg mest, og hvem du tror vil til slutt bli med i « Big Brother » -vinnere listen og vinne $ 750 000 Grand Prize. De resterende spillerne er: Alyssa Lopez , Azah Awasum , Claire rehfuss , Derek Frazier , Hannah Chaddha , Kyland Young , Sarah Beth Steagall , Tiffany Mitchell og xavier prather . Fortsett å oppdatere / laste denne « Big Brother 23 » Live Blog for de siste oppdateringene . 8:00 P.m. – « Tidligere på » Big Brother « ! » I den 23. episoden var Tiffany’s Hoh Victory Celebration kortvarig på grunn av trusselen om skjebnen til skjebnen. Til slutt spilte to personer at rullende myntkomp, Claire og Derek, med Claire vinnende. Hun vilhroned Tiffany, men valgte å holde hennes nominasjoner av Sarah Beth og Kyland det samme. Hvordan vil Tonight’s Veto spille ut? La oss gå! 8:05 P.m. – Høyrullens rom er offisielt lukket og Tiffany er ikke lenger HOH. På denne tiden vet hun fortsatt ikke Claire er HOH, men hun har en god ide å vurdere nominasjonene er de samme. Claire vet sb er Tiffany mål, men hun ville gjerne se Kyland eller Xavier gå ut døren også. Claire har ingen anelse om at hun er helt brukt av cookout og de er bare begeistret for at hun ikke kommer til å spille i neste HOH. 8:10 P.m. – sb vet at hennes spill er i trøbbel, og hun begynner å gråte i dagboken. Hun hater å være på blokken ved siden av Kyland, men hun må passe på seg selv først. Senere bekrefter Claire til Tiffany og Hannah at hun er den nye HOH. Tiffany forteller dem å la alle tenke at hun blir der, så ingen gjør Claire, føler seg skyldig. Tiffany sier faktisk dette for å holde folk ut av Claire’s øre. Claire er ikke en stor fan av denne ideen fordi hun ønsker å få kreditt for sin seier. Downstairs sb er sulking og spør Kyland hvorfor de er så usannsynlige. Kyland føles dårlig for henne, men han kan ikke være helt ærlig med henne heller. SB føles helt beseiret og det er ingenting Kyland kan si for å få henne til å føle seg bedre. 8:20 p.m. – Det er på tide å velge spillere for vetoronkurransen. Med tall som svindler, vil alle unntatt Azah, Big D og Tiffany spille. Som Claire forbereder seg til å spille i veto, begynner hun å lure på om sb er virkelig verdt å kaste bort. Hvis Claire hadde sin måte, ville hun sende Xavier-pakking. Tross alt er dette hennes HOH nå, ikke Tiffany, selv om ingen andre vet det. 8:35 P.m. – det er på tide for vetoronkurransen! Houseguests samles i stuen for en sneak topp av « kjære Evan Hansen » -filmen. Ben Platt Selv lar dem vite at vetorvinneren får se en avansert screening sammen med tre andre housemates av deres valg. I denne konkurransen vil houseguests spille en om gangen i bakgården. Spillerne må ordne fiktive bilder av utformede houseguests (på skolen) i kronologisk rekkefølge. Den som setter dem i riktig rekkefølge på den raskeste tiden, vil vinne den gyldne kraften til veto. Fra utseendet på tingene gikk alle sammen, men Alyssa og Xavier gikk ganske fort. Men vi vet aldri hvordan ting er redigert. De vil at vi skal tro at SB vant dette veto. 8:40 P.m. – Her er rekkefølgen av etterbehandlere: 1. Hannah 2. Sarah Beth 3. Kyland 4. Claire 5. Alyssa 6. Xavier. Hannah er begeistret fordi hun vil trekke Xavier av blokken og se en film. SB er knust at hun kom så nær å redde seg selv, men kom opp kort. Hun sobs i dagboksrommet og fortsetter å gråte over hele Kyland. Kyland forteller SB at han vil forsøke å overbevise Hannah om å bruke veto på ham. SB er optimistisk at Kyland kunne komme ned og forlate henne til kampanje mot Xavier. Han er åpenbart en mye større trussel, men SB har ingen anelse, cookout alliansen eksisterer, og hun er helt skrudd uansett hva hun gjør. 8:50 P.m. – Houseguests samles i stuen for å se hvem Hannah har valgt å se « Kjære Evan Hansen » med. Hun velger houseguests på blokken: SB, Kyland og Xavier. Big D er litt salt fordi han virkelig ønsket å se filmen, men hva har han gjort denne uken for å fortjene en pause? Eller hele sesongen for den saks skyld? Big D trenger å vinne noe for seg selv. 8:55 P.m. – Kyland snakker til Claire om overbevisende Hannah for å bruke veto på ham. Hun er ikke interessert og tenker Kyland er brainstorming en plan for å redde sb. Hun forteller Tiffany alt, selvfølgelig, og nå er Tiffany Agitated. Tiffany gjør en liten cam å snakke i dagboken. « Sitt rumpa ved siden av Sarah Beth på den blokken, Kyland, og hold kjeft om det! » Ha! Jeg elsker Tiffany. 8:59 P.m. – Til tross for å vite at han vil være trygg, snakker Kyland til Hannah for å se om han kan overbevise henne om å bruke veto på ham. Hannah forstår ikke hva Kylands vinkel er. Hun ønsker å bruke veto på Xavier. Kyland sier at han ønsker å komme av blokken for å gi SB en sympati stemme, så hun er ikke så trist på utvisningen natt. Hannah føler ingenting annet enn okser *** spewing fra Kyland. Det er på tide for vetoret. Hannah ignorerer Kylands tilbud og trekker xavier av blokken. Sarah Beth vil sannsynligvis gå hjem på torsdag kveld, men Kyland gjorde i utgangspunktet alt i sin makt til å skisse Hannah, Tiffany og Claire denne uken. Ikke smart. Sørg for å gjøre dine « storebror » spådommer for å påvirke vår virkelighet tv racerbaner odds. Du kan fortsette å endre dine spådommer til like før Eviction Episode Airs bor på CBS. Du konkurrerer om å vinne et $ 100 Amazon-gavekort og et sted på vår « BB23 » Leaderboard. Se våre konkurranseegler og høres av med andre fans i vår reality tv forum. Les mer Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts