More

    ‘Big Brother 23’ Episode 25 Recap: Var Kyland eller Sarah Beth utsatt 2. september?

    Den dynamiske duoen til Kyland Young og Sarah Beth Steagall ble delt opp i torsdagens episode av « storebror », men det tok to hoder av husstanden å oppnå featet. Første Tiffany Mitchell vant kraften under HOH-konkurransen, så Claire rehfuss Derethroned henne og ble den nye Hoh ved å vinne dommens mynt. Både damer nominert SB og Kyland for eviction, med huset stemmer bor den 2. september for å sende en av dem til juryhuset. Så hvem endte med å ha et en-mot-møte med Julie Chen Moonves på slutten av natten? Nedenfor, les vårt minutt-for-minutt « Big Brother » Recap of Season 23, Episode 25 for å finne ut hva som skjedde torsdag 2. september klokka 8:00 P.M. Et / pt. Så vær sikker på å høres ut i kommentarseksjonen om din favoritt « BB23 » houseguests på CBSs reality TV-show, som irriterer deg mest, og hvem du tror vil til slutt bli med i « Big Brother » -vinnere listen og vinne $ 750 000 Grand Prize. De resterende spillerne er: Alyssa Lopez , Azah Awasum , Claire rehfuss , Derek Frazier , Hannah Chaddha , Kyland Young , Sarah Beth Steagall , Tiffany Mitchell og xavier prather . Fortsett å oppdatere / laste denne « Big Brother 23 » Live Blog for de siste oppdateringene . 8:00 P.m. – « Tidligere på » Big Brother « ! » I den 24. episode reagerte huset på Tiffany som er blitt fjernet av et hemmelig hushjelp (HI, Claire). Jentene bestemte seg for å holde den nye HOHs identitet en hemmelighet, som om det virkelig betydde på dette punktet. I Kraften til vetorekonkurransen kjørte houseguests for å sette tilfeldige fotografier av deres tidligere venner i kronologisk rekkefølge. Sarah Beth kom thisclose å vinne, men Hannah hersket i stedet. Kyland forsøkte å overbevise Hannah om å gå mot Cookouts-planen og fjerne ham fra blokken, men hun stakk til hennes ord og fjernet Xavier i stedet, som var opp som en tredje nominert på grunn av en tidligere straff. Hvem skal gå hjem i kveld? 8:10 P.m. – Det er dag 58 i « Big Brother » -huset og cookoutet er nærmere enn noensinne å gjøre det til de siste seks, men Kyland ser ut til å være på rystende bakken med Tiffany og Hannah. Vil cookout bli sammen til slutten? Tiffany er ikke distrahert av Kylands shifty måter, og kan ikke vente med å sende Sarah Beth-pakking, slik at hun kan fortelle Derek X. Hun var ansvarlig for SBs utkastelse. Ut i bakgården, vitser Alyssa med Claire ved å fortelle henne at hvis Sarah Beth forlater, blir hun den siste hvite personen i huset. Claire ler og sier, « Er det en allianse jeg ikke vet om? » Xavier ligger, sier: « Jeg tenkte ikke engang på det. » Xavier kjører deretter på badet og cam-snakker til seg selv, sier at Alyssa nå må gå hjem før Claire. 8:15 P.m. – En bug lander på Big D mens han og Hannah ligger i hengekøye utenfor. Big d Catapults fra det, sender Hannah som flyr til bakken hvor hun treffer hodet på en trepole. I mellomtiden satte Azah og Claire en brann på kjøkkenet mens alle andre er utenfor å sjekke på Hannah. Det er noen alvorlige ikke-spill drama som skjer denne uken! Claire nekter å ta ansvar for brannen fordi det var en biff og hun er en veganer. Senere beklager Big D profusely til Hannah, og spør hva han kan gjøre for henne mens han sitter i stolen. 8:25 P.m. – Med mindre enn en måned for å gå denne sesongen er cookout alene i ett rom for første gang. Dette er den viktigste grunnen til at de andre houseguests aldri skjønte denne alliansen ut. Men hvis og når de blir de siste seks, hvem vil gå hjem først? I dagboksrommet sier Xavier at det er fordeler og ulemper som går til de siste tre med enten Kyland og Big D eller Tiffany og Hannah. Kyland sier at han ikke stoler på Big D. I mellomtiden planlegger Big D på enten Xavier eller Kyland som drar ham inn i de to siste, hvor han kan snakke seg til $ 750.000. Senere forteller Tiffany Kyland at de må kvitte seg med Big D, etterfulgt av Xavier. Hun ser dem som deres største trusler. Kyland avslører da sin sanne finale to avtale er med Tiffany, men han er revet mellom henne og Xavier. Begge ville være utrolig vanskelig for Kyland å slå, så jeg er ikke sikker på hva han tenker. Han ville være bedre å sitte av Azah eller Big D. I mellomtiden sier Tiffany om hun har den sin vei, hun vil sitte i de to siste setene med Hannah. Det er i ferd med å bli interessant når cookout begynner å slå på hverandre! 8:30 P.m. – Det er på tide å sjekke inn på Britini D’Angelo og Derek Xiao i juryen! Britini er sjokkert over å se Derek gange i døren. Hun forventet å se Alyssa, Sarah Beth eller Kyland. Nå trenger hun alle detaljene! Derek bekjenner han ikke forventet Sarah Beth å målrette ham. De ser alt tilbake og ser britinis reaksjon på alt dramaet er den mest underholdende tingen så langt i kveld. Senere, sier Derek Kyland at han jobbet med en gruppe mennesker siden uke en i hans farvel. Derek og Britini begynner å stykke sammen cookout, men skjønner ikke Big D og Hannah er inkludert. Derek mener det er geni og har ingen harde følelser. 8:40 p.m. – det er nå tid for levende stemme og eviction. Før Stemmen Sarah Beth og Kyland gir hver korte, kjedelige uttalelser. Deretter går hver houseguest inn i dagboken og stemmer for å kaste Sarah Beth med en tally på 5-1. Tiffany var den ensomme sympati stemme for Sarah Beth. 8:59 P.m. – Den neste Hoh vil bli bestemt av et klassisk spill av utholdenhet. Spillerne skal henges på tau og balanserer på plater når de svinger rundt. Den siste personen som holder på, blir den nye HOH. Claire må kaste konkurransen på et tidspunkt siden hun er den anonyme Hoh og kan ikke være hoh to ganger på rad. Big d allerede falt av. Kanskje det mer sjokkerende høsten var Alyssa. Hun trengte dette mer enn noen og sikkert forventet å gjøre det bedre. Vi vil finne ut vinneren på søndag kveld. Sørg for å gjøre dine « storebror » spådommer for å påvirke vår virkelighet tv racerbaner odds. Du kan fortsette å endre dine spådommer til like før Eviction Episode Airs bor på CBS. Du konkurrerer om å vinne et $ 100 Amazon-gavekort og et sted på vår « BB23 » Leaderboard. Se våre konkurranseegler og høres av med andre fans i vår reality tv forum. Les mer Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts