More

    ‘Rupaul’s Drag Race All Stars’ 6 Episode 12 Recap: Hvem knytter seg til Drag Race Hall of Fame i ‘Dette er vårt land?

    Denne uken innførte Drag Race Hall of Fame en syvende dronning i sine ranger. « Rupaul’s Drag Race All Stars 6 » og dets spill i et spill « kulminerte på torsdag 2. august med den store finale episoden som viser karismaen, unikhet, nerve og talent av sesongens topp fire: ingefær minj , kylie sonique kjærlighet , ra’jah o’hara og eureka . Bare en ville være kronet mester, bli med i forrige All Stars Champs Chad Michaels , Alaska , Trixie Mattel , Monet X endring , Trinity tucken , og shea coulee i den berømte Hall of Fame. Nedenfor, sjekk ut vårt minutt-for-minutters tilbakekalling av « Rupaul’s Drag Race All Stars » Sesong 6 Episode 12 For å finne ut hvilken av de fire dronningene sparket av støvlene sine og saddled opp for å bli den store finale vinneren i ‘Dette er vårt land . ‘Alle stjerner 6 aired i sommer på Paramount + og alle episoder er nå tilgjengelig via streaming-tjenesten. 03 min – Etter å ha sendt Trinity K. Bonet hjem i forrige uke, gratulerte de resterende dronningene hverandre på å være en del av den endelige fire og reflekterte på hva sesongen har ment for dem. For hver for å kunne komme tilbake for å komme tilbake for sine feil som sendte dem hjem i tidligere årstider, betyr verden og for å gjøre det til Grand Finale var et tegn på deres vekst og verdi som utøvere. 06 min – Neste morgen Rupaul Charles bortkastet ingen tid i å presentere den endelige utfordringen til dronningene. For å bestemme vinneren, spurte du at de hver skriver og utfører sitt eget vers til hennes nye land BOP « dette er vårt land. » For å gjøre denne sesongens siste utfordring spesiell, spurte RU venn og landslegend Tanya Tucker for ikke bare å stoppe for å gi jentene noen råd, men også å samarbeide på sangen! 09 min – Tanya forklarte at « musikk er musikk » og utviklingen av landsmusikk for å involvere andre sjangere skal omfavnes. Mens det er lett relativt til sine liv som eksperimentelle dragkonner, er hennes råd som mister alltid enklere enn å vinne på grunn av det trykket som vinnende bringer også snakket til finalistene. 13 min – Det første trinnet i prosessen var for jentene å konseptualisere og skrive teksten i deres vers. Ginger, en prolific songwriter allerede, trengte å begrense henne mange ideer til bare noen få barer i sangen mens Raja var veldig tydelig om hvilken retning hun ville gå. Raja følte seg tvunget til å snakke med hver amerikaner, men spesielt til det svarte samfunnet som ikke alltid føler seg inkludert i ideene om frihet og rettferdighet. Eureka ønsket å bli kreativ med hennes vers, forsøkte å veve bildene av store europeiske dronninger i historien til en ny amerikansk tradisjon. Kylies kamp var å gjenvinne sin sørlige stemme som i hennes fortid har hun skammet seg over. 17 min – Når deres vers ble fleshed, var det på tide å møte med Jamal Sims på hovedstadiet for en koreografi økt. Som de siste fire var alle av dem ganske komfortable å plukke opp trinn, men Eureka snublet litt i å komme seg ut av hodet og bare føle bevegelsene. Jamal ble inspirert av Kylies naturlige sørlige energi og presset henne til å inkorporere det ved å inkludere en bandana som en prop. 21 min – etter koreo sesh, ru og michelle visage sin årlige tic-tac chat med hver av de finalistene å sjekke inn på hva sesongen har ment for hver av dem. Eureka snakket med hvilken drag som har betydd som en representant for større mennesker og til slutt eier hvem hun er på scenen, samtidig som han utvikler seg på et personlig nivå. RU anerkjent med ingefær at hun allerede er en total pakke og en av de største stjernene fra serien, men Ginger forklarte at denne sesongen var hennes « uferdige virksomhet » for å vise at hun er glad og stolt av arbeidet hun gjør som en dragdronning. Michelle og RU ble overrasket av allsidigheten og dybden at Kylie viste i løpet av sesongen, og enige om at hun endelig gikk inn i sin egen sannhet, og draken hennes har forbedret seg på grunn av det. Ra’jah beskrev honing på en mer spesifikk ide om hvem hun er som en dragdronning – en fasjonabel og fullstendig realisert lilla « undret ». 31 min – Joining Ru og Michelle på hovedstadiet for den endelige ytelsen og rullebanen var Carson Kressley og Ross Mathews . Opp først ble vi behandlet på videoen av deres sceneopptredener til « Dette er vårt land. » Eureka og ingefær var på scenen sammen for sine to vers. Eurekas konseptuelle tar på seg å være en dronning i Amerika så litt ut av sted blant pickup-lastebilene og cowboy dansere mens ingefær så på den delen mye bedre til tross for ganske generisk #inspirational tekster. Når Kylie og Ra’jah slo scenen etter, var utseendet og atmosfæren så mye mer hensiktsmessig. Kylie lente seg inn i hennes sørlige twang med en rød, hvit og blå festpike som passer perfekt til sin egen stil som en drakdronning, og Ra’jah spiste med en pikniktrykt kropp og utrolig energi gjennom hennes choreo. 36 min – Neste gikk de hver rullebanen for en siste gang i deres beste eleganza. Eureka kom i en showgirls lilla sequined og stoned se med en stor fjærhodet hode. Ginger holdt det enkelt i hennes klassiske halvt århundre husmødre kjole, men jazzed det opp for å være mer moderne. Kylie returnerte i et annet amerikansk flagg som en måte å gjenvinne hva det betyr å være amerikansk som en transkvinne. Og Ra’jah stengt i en nydelig hip-hugging lilla kjole som viste, som alltid, benbenbenet. 39 min – I de endelige dommernes kritikk fikk alle ros for både deres ytelse til sangen og på rullebanen. De likte at Eureka tok rullebanen i en titt at de normalt ikke ville knytte seg til henne, som Eureka senere forklarte, er noe hun forsøker å oppnå som en større dronning som ikke tradisjonelt forventes å drepe på rullebanen. Dommerne minnet oss om hvor høyt deres forventninger var for ingefær denne sesongen, men understreket at hun fortsatt klarte å overskride dem gjennom hva Ross kalte henne « naturlige letthet som en utøver. » Nok en gang gratulerte dommerne Kylie på hennes transformasjon fra å komme inn i konkurransen som « bare » en sexy dronning og finne dypere deler av seg selv gjennom utfordringene for å skape en mer komplett karakter. Med Ra’jah var det klart dommerne respekterte mengden arbeid hun har satt inn siden hennes opprinnelige sesong for å kaste det tøffe eksteriøret og finjustere hennes dra med økt tillit. 56 min – Tilbake på scenen, spurte RU hver av dronningene for å utføre en siste gang i en leppesynkronisering for kronen til Lady Gagas « dumme kjærlighet ». Eureka og ingefær, begge slo scenen i tett kroppsmessig utseende som tillot dem å bevege seg rundt scenen med spenning og deres vanlige komiske elementer. I mellomtiden kom Kylie og Ra’jah inn i flere voluminøse plagg som ga dem avslørt og muligheter for mer drama. Kylie ble så opptatt i sitt eget drama at hun nesten ansiktet-plantet tripping på hennes cover-up, men klarte å snu det som faller inn i en Somersault, som spiller den som en proff. Det vil alltid være det definerende øyeblikket av en LSFTC som ellers var fri for triksene og ikoniske øyeblikkene vi er vant til. Basert på leppesynkronene, annonserte deres kritikk og sesongen generelt, at den ene dronningen for å bli med i Drag Race Hall of Fame, er Kylie Sonique Love! Kylies seier gjør henne mesteren med mest tid mellom hennes årstider (11 år!) Og den første transspilleren som skal krones i seriehistorie! Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts