More

    Sarah Beth Steagall (‘Big Brother 23’) Exit Intervju: ‘Jeg står ved min beslutning om å bli kvitt’ Derek Xiao

    En uke etter hennes regjering som leder av husstanden, ble Sarah Beth Steagall kastet ut fra « Big Brother » huset under torsdagens live episode. Den 27-årige rettsmedisinske forskeren ble opprinnelig satt på blokken ved siden av sin beste venn i huset, Kyland Young , når Tiffany Mitchell tok kontroll som den nye HOH. Tiffany ble omstyrt av sin egen BFF, Claire Rehfuss , som vant skjebnen i Destiny i High Roller rom, men bestemte seg for å holde nominasjoner det samme. Huset stemte 5-1 for å utrydde Sarah Beth over Kyland. Hun vil bli med Britini D’Angelo og Derek Xiao i juryhuset og bidra til å bestemme sesongen 23 vinneren den 29. september. « Jeg tror at folk endte opp med å se meg som mer av en trussel i huset, » fortalte Sarah Beth Host Julie Chen Moonves i hennes utgangsintervju. « Kanskje noen av houseguests visste ikke hvor mye de kunne stole på meg eller hvem jeg ville velge å jobbe med, men de kunne se meg å jobbe med andre mennesker og gå mot dem. Kyland kan ha virket som om han ville være mer av seg selv.  » I hennes siste anbringelse for stemmer nevnte Sarah Beth å beklage noen av hennes tidligere beslutninger. Gjorde hun angre på å målrette DEREK X. i forrige uke? « Jeg egentlig ikke angre på det, » innrømmet hun. « Jeg beklager å være så åpenbar med min lojalitet til Kyland. Jeg beklager ikke å spille mer lojal mot Tiffany og Claire fordi jeg tror det ville vært bedre for mitt spill generelt. Jeg står ved min beslutning om å bli kvitt Derek X.  » Julie spurte da Sarah Beth om det var tøft å sitte på blokken ved siden av henne nærmest alliert i spillet. « Det var veldig vanskelig, men Kyland er en veldig enkel person å leke med, » sa hun. « Han visste hvor ille jeg ønsket å være her. Han tok meg aldri kampanje for meg selv personlig, og jeg følte nøyaktig det samme. Vi er begge spillerne, og vi begge forstår det er et spill.  » Sarah Beth innrømmet også at både Tiffany og Kyland fortalte henne at Tiffany ville kaste henne en sympati stemme. Som et resultat ble Sarah Beth utsatt av en stemme på 5-1. Hun var overrasket over å høre Kyland nevne en hemmelig allianse i hans farvelmelding. « Det er flott gameplay fra sin side, » innrømmet hun. « Jeg ante ikke at det faktisk var en hemmelig allianse. Jeg vil være veldig interessert i å se hva som virkelig skjer i huset, men jeg har total respekt for det.  » Sarah Beths dag 58 Eviction ble foregått av Derek Xiao på dag 51, Britini d’Angelo på dag 44, Christian Birkenberger på dag 37, < Sterk> Whitney Williams på dag 30, Brent Champagne på dag 23, Brandon « Frenchie » fransk på dag 16 og travis lang På dag 9. Etter levende eviction begynte en episk kamp om utholdenhet for neste HOH. Vinneren vil nominere to flere spillere for utkastelse på søndag 5. september på CBS. Sørg for å gjøre dine « storebror » spådommer for å påvirke vår virkelighet tv racerbaner odds. Du kan fortsette å endre dine spådommer til like før Eviction Episode Airs bor på CBS. Du konkurrerer om å vinne et $ 100 Amazon-gavekort og et sted på vår « BB23 » Leaderboard. Se våre konkurranseegler og høres av med andre fans i vår reality tv forum. Les mer Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts