More

    Har den rette dronningen vunnet ‘Rupaul’s Drag Race All Stars’ Season 6?

    spoiler varsel! Pass på å se finalen av « Rupaul’s Drag Race All Stars » på Paramount + før du leser dette elementet. De siste fire dronningene av « All Stars » Sesong 6 – Kylie Sonique Love , Eureka , ingefær minj og ra’jah o ‘ Hara – var alle fortjent til å bli innledet i Hall of Fame, men bare en pranced away med tittelen i løpet av 2. september-finalen. « Kylie Sonique Love, du er en vinner, baby, » Deklarert Rupaul Charles på slutten av den endelige episoden. De andre tre deltakerne alle bundet i runner-up-posisjonen. Så gjorde den rette dronningen? Stem i vår vinners meningsmåling under og deretter forsvare ditt valg i kommentarseksjonen. « Jeg har ventet på dette øyeblikket for 11 mor-f *** ing år, » sa Kylie senere under hennes konfessionale intervju. Hun opprinnelig dukket opp på den andre sesongen av hovedserien i 2010, hvor hun var den fjerde personen stemte ut. Siden da har Sør-Belle funnet sin plass i verden ved å overføre til en kvinne, noe som har tillatt henne å virkelig føle seg som seg selv. Kylie er nå den første transgendervinneren på noen av « Drag Race » -syklene. Mama Ru spurte Kylie hvis hun ønsket å si noe til hennes millioner av fans rundt om i verden, og hun svarte: « Lev livet i sannheten din og kjærligheten vinner alltid. » Skjønnhetsdronningen hadde et nær-katastrofalt øyeblikk under hennes endelige leppe synkronisering til Lady Gaga s « dumme kjærlighet » da hun trippet på plagget hennes, men hun overvant det ved å falle i en vognhjul som en olympisk gymnast , tjene dommernes respekt. « Dette betyr alt for meg, » Georgia Native fortalte kameraet mens han var helt i tårer. « Jeg fant meg selv gjennom dra. Dra har vært mitt liv, det har vært min redde nåde. Det har gitt meg et sted å uttrykke meg selv. Og å vinne denne tittelen er bare beroligelse om at jeg fulgte den rette veien. Tispe, jeg drømmer ikke. Denne s *** skjer virkelig. Dette er mitt liv. Dette er min virkelighet. Og, tispe, det føles så bra. Og det føles så riktig.  » Den endelige utfordringen for konkurrentene var å skrive tekster til Rupauls sang « Dette er vårt land » og utføre dem på hovedstadiet. Etter det måtte de gå ned i rullebanen med et tema for « All Star Hall of Fame Eleganza Extravaganza. » Foruten finalen vant Kylie også den « rumericanske horrorhistorien: Coven Girls » Main Challenge tilbake i uke 6 Takk til hennes uhyggelige Jessica Lange Impersonation. Kylie Sonique Love knytter nå Chad Michaels , Alaska , Trixie Mattel , Monet X endring , treenighet Tuck og shea coulee i « All Stars » Hall of Fame. (Se den komplette « Drag Race » vinners liste.)

    Latest Posts