More

    ‘Hva vi gjør i The Shadows’ Anmeldelser: Ingen liker ikke sesong 3

    Sesong to av FXs « Det vi gjør i skyggene » som er « , som er aired våren 2020 og utjevnet utstillingen til et nytt nivå av anerkjennelse og industriell virksomhet. Det tjente en overraskende, men allment feiret, Emmy nominasjon for beste komedie serien. Mer enn et år senere er det tilbake for sesong tre (premiere dato: 2. september), så har mockumentary-serien om vampyrer på Staten Island, har fortsatt sin bit? Gjør det noensinne! Vurderinger har vært universelt glødende. På metakritisk har det en score på 98 basert på ni vurderinger som telles hittil; Det sier nesten uten å si at alle de vurderingene er positive, med syv av dem vurdering av showet en perfekt 100s. Rotten tomater Priser for tiden sesongen 100% frisk, men bare fem kritikere vurderinger har blitt samlet der som av denne skrivingen. Kritikere lurte på hvordan historien ville utvikle seg etter hendelsene i sesongen to, som endte med vampyr kjent Guillermo ( Harvey Guillen ) avslørt som en vampyr slayer etter at han reddet Nadia ( Natasia Demetriou ), Laszlo ( Matt Berry ), Nandor ( Kayvan Novak ), og Colin ( Mark Proroksch ) fra Vampiric Council ved å legge avfall til vamps som holdt dem i gissel. Men mens showet har en « ny dybde av tristhet », ofrer det ikke god humor for Vampiric Ennui.  » Det er « så morsomt som alltid » takket være å skrive det er « noen av de skarpeste på tv » og dets enorme ensemble.  » Ikke bare er « skygger » fortsatt bra, det er « kanskje enda bedre enn noensinne. » Det må vente til sommeren 2022 for Emmy nominasjoner, hvor det kan ekspandere fra de to det mottok i sesong en og de åtte det plukket opp i sesong to. Men i løpet av vintersesongen kan det fortsette å utvide sitt prisavtrykk etter å ha utvidet sitt prisavtrykk etter å ha gått gjennom tidligere i år med American Cinema-redaktører, Kunstdirektører Guild, Costume Designers Guild, Produsenter Guild og Writers Guild. Er du så spent på den nye sesongen som kritikere er? Sjekk ut noen av anmeldelsene nedenfor, og bli med på diskusjonen om dette og mer med andre TV-fans i våre fora. Andrew Crump (spillelisten): «  » Det vi gjør i skyggene « ofre ikke god humor for Vampiric Ennui, takk og ikke det som er verdt å bekymre deg for; Uten vitser, vil showet bare ikke ha en grunn til å eksistere, og i sesong tre brenner vitserne i fusillader av banter og slapstick … morsom, i karakter, og så rent integrert at Gag ikke klang mot Serie ‘Ny dybde av tristhet: Det er slik vi gjør i skyggene, sier oss til å le.  » Brian Tallerico (rogerebert.com): « Etter lenge borte fra blodsukkerne i Staten Island, er det trøstende å rapportere at programmet er så morsomt som noensinne … Skriften på ‘Hva vi gjør i skyggene « Fortsatt noen av de skarpeste på tv, balanserer fysisk humor med hysteriske plottvendinger. Vitsene er aldri enkle eller forutsigbare, og humoren kommer fra en finjustert balanse mellom uforutsigbare fortellende svinger og hvor mye vi kjenner disse tegnene etter 20 episoder.  » Ross Bonaime (Collider): « Det er en av de beste showene på tv … » Det vi gjør i skyggene « har vært en av de morsomste showene på fjernsyn siden den debuterte, mens sesongen to eskalert vår takknemlighet for hver enkelt karakter på egen hånd. Sesong tre fortsetter å være morsom og forhåndsgående karakterutvikling, men gjør alt dette mens du forener denne gruppen enda tettere som et enormt ensemble.  » Allison Keene (Pasta): « Det er klart at » det vi gjør i skyggene « har mye tillit til disse nye episodene (showet ble også nylig fornyet for sesong fire), og at det er opererer på egne vilkår. Det fungerer det beste på den måten, spesielt som den balanserer den spesielle fremdelheten av vampyrverdenen med den daglige normaliteten til oss … « Det vi gjør i skyggene » er fortsatt veldig, veldig bra – kanskje enda bedre enn noensinne.  » Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts