More

    2016 American Music Awards forestillinger: Var Lady Gaga, Bruno Mars eller stikker det beste av natten?

    2016 American Music Awards ble holdt på søndag kveld, 20. november. Seremonien Aired Live på ABC og ble arrangert av Gigi Hadid og Jay Pharoah . Men mens mange premier ble utdelt, var de musikalske forestillingene virkelig hovedarrangementet. Så hvem var det beste av natten? Stem i vår undersøkelse på bunnen av dette innlegget. Fotogalleri: 2016 American Music Awards Red Carpet Seremonien åpnet med Bruno Mars utfører sin nyeste sang « 24K magi », fra sitt nye album med samme navn. Alltid Showman, Mars er alltid en tøff handling å følge, men han hadde definitivt konkurranse fra nattens andre imponerende handlinger. Det var Lady Gaga , som leverte en kraftig, strippet nedoverføring av « millioner grunner » fra hennes nåværende album « Joanne. » Ofte kjent henne hennes forseggjorte produksjon, gaga denne gangen stolte på enkel staging og hennes kraftige vokal ytelse. Fotogalleri: American Music Awards 2016 – Beste og verste øyeblikk av showet Ariana Grande og Nicki Minaj Leveres en bokstavelig talt fjernet versjon av deres samarbeid « side til side, » synger sammen med en troupe av scantily kledd dansere. Det var sikkert lønnet seg for Grande, som vant kunstneren på året på slutten av natten. John Legend s glatt stemme gjorde sin overføring av « elsk meg nå » en av de mest bevegelige om kvelden, og det gjorde ikke vondt at han hadde noen av nattens beste staging, og utførte mot en Bakgrunn av videoer og bilder av kjærlige par fra alle turer av livet. Dish The American Music Awards med Hollywood Insiders i våre beryktede fora En trio av yngre sangere brakte også følelsene. Tidligere en retning medlem Niall Horan (« denne byen »), tenåring breakout shawn mendes (« behandle deg bedre » og « barmhjertighet ») og James Bay (« la det gå ») alle hadde på seg deres hjerter på deres ermer. Da tok veteranene scenen og viste ungdommene hvordan det er gjort. grønn dag Utført en spennende versjon av deres 2016-sangen « Bang Bang », hvor de kastet i en spiss kommentar om vår nye president-utvalgte: « No Trump, No KKK, ingen fascistisk USA! » Og sting , som på slutten av natten mottok prisutdelingen, viste at han fortsatt er på toppen av hans spill i alderen 65 med en medley som inkluderte sin nye singel « , kan jeg ikke slutte å tenke på Om deg, « så vel som klassikere » melding i en flaske « og » hvert pust du tar.  » Så hvem syntes du var det beste av natten? Stemme i vår undersøkelse under.

    Latest Posts