More

    2016 American Music Awards Reaksjoner: Twitter reagerer på Green Day vs Donald Trump & More

    2016 American Music Awards er i bøkene, og toppprisen til årets kunstner gikk til Ariana Grande . Nattens største generelle vinnere var Justin Bieber og Drake , som hver tok hjem fire priser, etterfulgt av Rihanna med tre. Et annet høydepunkt på kvelden var « Purple Rain » Winning Top Soundtrack Honours. Albumet utgitt i 1984 inn i billboard-diagrammene etter Prince s sjokkerende og tidlig død i april i april. Den legendariske kunstnerens søster, Tyka Nelson , var til stede for å akseptere prisen og ga en følelsesmessig, hjertelig tale. Det var også en følelsesmessig tale av Selena Gomez , som åpnet opp om å oppnå personlig suksess mens du føler seg uvel. Og la oss ikke glemme grønn dag Kommenterer presidentvalgte Donald Trump av Chanting « No Trump, No KKK, ingen fascistiske USA! » Under deres ytelse, eller Lady Gaga er imponerende overføring av « millioner grunner. » Hva var ditt favoritt øyeblikk fra Live Telecast? ( bla gjennom vårt galleri ovenfor for å finne ut hva vi trodde var de beste og verste øyeblikkene .) Dish The American Music Awards med Hollywood Insiders i våre beryktede fora Les noen reaksjoner fra Twitter nedenfor og klikk her for å bli med diskusjonen på våre forum. @Kidraulpurpose : Ariana unnlater aldri å drepe en forestilling akkurat som i kveld på #amas jeg er så stolt omg. Hun gjorde det, Ariana gjorde det @ isabel143u : @gigihadid var elendig som en vert! @JAYPHAROAH var morsom! #Amas er veldig hardt for verter @Kreuzerskorner : Faktisk … det kan være morsomt å se @realdonaldtruppen Velg en kamp med @greenday. Bare la meg få min popcorn først … #amas Fotogalleri: AMAS 2016 Red Carpet Gallery @Meekkristy : Å få politisk råd fra musikere er omtrent like god som musikalsk råd fra politikere! #Amas sprer hat! LEI SEG! @troyantonyc : Kan ikke vente å lese American Idiot Trumps 3 am Tweet Whining om hvor urettferdig og mener @greenday var til ham. #Amas. @ Littlethings98 _ : TBH Jeg elsker ZAYN, men etter min mening burde Shawn ha vunnet den prisen Cuz han slaying i år. #Amas. @xxemmakayyxx : så utrolig stolt av deg Selena ikke bare for å vinne denne prisen, men også for å holde seg sterk. #Amas. @sparkloLouist : Selenas tale har meg gråt, hun er så jævla vakker, ærlig og smart, jeg er så stolt av henne. #Amas. AMAS vinnere Liste: Full 2016 American Music Awards Coverage @artzpop : Hva en virkelig utrolig ytelse gaga !!! Jeg følte meg så rørt da hun begynte å synge #amas @Sharksqueen : Lady Gaga på #amas: hun eier virkelig Métier av å utføre. Stemme, kroppsspråk, ansiktsuttrykk, innstilling, antrekk. Fullkommenhet!

    Latest Posts