More

    2016 American Music Awards Vinnerne: Ariana Grande vinner Artist of the Year, Drake & Twenty One Piloter også hersker

    Ariana Grande trukket av en overraskelse seier for artist av året på 2016 American Music Awards – alt mer overraskende fordi det var henne bare nominasjon. Selv om vi kanskje burde ha sett det som kommer: Som det var hennes eneste AMA-bud, konsentrert det seg sannsynligvis at støtten fra hennes lidenskapelige fanebase som stemte på nettet. AMAS vinnere Liste: Full 2016 American Music Awards Coverage Drake Hadde også en god natt på AMAS: han kom inn med de mest nominasjonene i prisens historie (13), og han aksepterte to premier under telekastet: Favoritt Rap / Hip-Hop Artist og favoritt Rap / Hip-hop album (« visninger »). Og han vant også to priser på skjermen: Favoritt Rap / Hip-Hop-sang (« Hotline Bling ») og favoritt Soul / R & B-sang (« Arbeid » med Rihanna ). De var de første AMAene i sin karriere. tjuefire piloter herselet også to ganger: Favoritt Alternativ Rock Artist som spådd av våre racerbaner odds, og de tok også favoritt pop / rock duo eller gruppe, forstyrrende frontrunners dnce . I deres akseptive tale for den alternative prisen, joked de, « vi kan ha vunnet fordi coldplay ikke kunne gjøre det i kveld. » selena gomez var oppe for bare to priser, men hun hevdet som favoritt pop / rock kvinnelig artist over adele og rihanna og levert en hjertelig aksept tale der hun bekjente seg en gang følelsen ødelagt til tross for hennes suksess. Akkurat som å flytte var talen levert av Prince s søster Tyka Nelson på « Purple Rain » Winning Favorite Soundtrack. Prinsens musikk steg til fremtredende igjen i 2016 etter musikerens plutselige død i april. Kjedemerkene hadde fire nominasjoner og vant elektronisk dansemusikkartist, som forventet. I mellomtiden, femte harmoni og Ty Dolla Sign overrasket oss ved å vinne samarbeidet av året for « Arbeid hjemmefra, » Overtaking Drake og Rihanna eget « arbeid. » Dish The American Music Awards med Hollywood Insiders i våre beryktede fora ZAYN ble bare nominert til ny artist av året, men han vant den prisen over Frontrunner shawn mendes . Dette kan ha vært Zayns første AMA som en soloartist, men selvfølgelig er det ikke den første av hans karriere. Han vant flere premier som medlem av guttbandet en retning , inkludert artist av året (2014, 2015). I landfeltet, Florida Georgia Line vant favoritt land duo eller gruppe for det tredje året på rad. De ble også nominert til favorittlandssang for « Holy », men den prisen gikk til Tim McGraw for « ydmyk og snill » i stedet. Det var mange andre priser presentert off-screen, og i de kategoriene Justin Bieber ryddet opp med fire seire. Faktisk vant han alle hans nominasjoner og sang (« elsker deg selv »). Fotogalleri: 2016 American Music Awards Red Carpet Rihanna vant også flere premier: I tillegg til den nevnte sjelen / R & B-sangprisen tok hun favoritt sjel / R & B kvinnelig kunstner og sjel / R & B-album (« anti ») mot langvarig rival Beyonce . Når det gjelder Beyonce, har hun en av hennes nominasjoner, turen på året, mens andre Bestselgende Superstar Adele vant bare en gang: favoritt voksen samtidskunstner. Hva syntes du om 2016 AMAS? Bli med på diskusjonen i våre fora og gi oss beskjed.

    Latest Posts