More

    2017 Grammy Nominasjoner Forutsigelser: Adele, Beyonce & Drake vil tjene 3 nominasjoner hver generelt

    På Grammy Nominations, som vil bli annonsert tirsdag 6. desember, forutsier vi ikke at enhver kunstner vil bli nominert på tvers av alle fire generelle feltkategorier: Årets album, Rekord av året, Årets sang og beste nye artist . Det har bare skjedd 10 ganger i Grammy History, sist i 2014 da Sam Smith feide feltet. I år forutsetter vi ikke nykommer å ha det nivået av innflytelse, men vi tror at tre tidligere Grammy Champs vil bli nominert i de andre tre løpene: Adele , Beyonce og Drake . Det er ifølge våre offisielle racerbaner odds, som bestemmes av spådommene til Gold Derby-redaktører som dekker Awards året rundt, de øverste 24 brukerne som fikk de beste scoreene som forutsier fjorårets Grammy-nominasjoner, All-Star Top 24 som fikk den høyeste Scores når du kombinerer de to siste årene ‘Grammy Noms, og hundrevis av totale brukere som utgjør den største (og ofte savvest) blokken av prediktorer. Ikke bare vil Adele bli nominert til album, rekord og sang av året, hun vil også vinne alle tre hvis våre spådommer holdes sant. Det ville være hennes andre feie av det generelle feltet som følger hennes album (« 21 ») og rekord og sang (« Rolling i de dype ») seire i 2011. Adele er en 10-minutters vinner til dags dato; Hun har faktisk ikke mistet en enkelt Grammy-konkurranse siden 2009. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Beyonce har vunnet 20 Grammys i sin karriere, men bare en av de seire var i det generelle feltet: Årets sang for « Single Ladies (Sett en ring på IT) » i 2009. I år tjener hun sin tredje nominasjon for Årets album for « Lemonade », hennes femte for oversikt over året for « formasjon » og hennes tredje for årets sang for « formasjon ». Og hun er Adeles nærmeste trussel i alle tre kategoriene. Drake har bare en Grammy til dags dato ut av 27 nominasjoner. Han ble tidligere nominert i det generelle feltet for beste nye kunstner (2010) og tre ganger for album av året, men bare noensinne som en utvalgt artist – på Rihanna ‘s « høyt » (2011), Kendrick Lamar ‘s « Good Kid, Maad City » (2013) og Beyonce’s Self-Tited Album (2014). I år satser vi på ham for å få sitt første album på året som en hovedartist for hans bestselgende album « visninger. » Og han og Rihanna er prognostisert å tjene rekord og sang av året noms for deres chart-topping samarbeid, « arbeid ». Fotogalleri: Største Grammy-vinnere av all tid Finn ut hvem som vi satser på under. De forutsagte vinnerne er angitt i gull. Og det er fortsatt tid til å lage eller redigere dine egne spådommer før nominasjonene blir annonsert den 6. desember. adele Årets album – « 25 » Rekord av året – « Hei » Årets sang – « Hei » Beyonce Årets album – « Lemonade » Registrering av året – « Formasjon » Årets sang – « formasjon » Drake Album på året – « Visninger » Rekord av året – « Arbeid » (med Rihanna) Årets sang – « arbeid » (med Rihanna) Fotogalleri: Hvem trenger en Grammy for å nå Egot? Justin Bieber Registrering av året – « Beklager » Årets sang – « Beklager » Rihanna Rekord av året – « Arbeid » (med Drake) Årets sang – « Arbeid » (med Drake) Sia Rekord av året – « billig spenning » (med Sean Paul) Årets sang – « billig spenning » cam Beste nye artist Alessia Cara Beste nye artist Fotogalleri: Største stjerner som ikke vunnet Grammy for beste nye kunstner ChainSmokers Beste nye artist Chance Rapper Beste nye artist Ariana Grande Album på året – « Farlig kvinne » Maren Morris Beste nye artist Radiohead Album of the Year – « A Moon Shaped Pool » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til desember 6 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før nominasjoner blir annonsert 5. desember. Bare klikk på « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts