More

    AMAS vinnere Liste: Full 2016 American Music Awards Coverage

    Vinnere for 2016 American Music Awards ble annonsert på en live-seremoni som fant sted 20. november på Microsoft Theatre i Los Angeles og Airing på ABC. Arrangementet ble arrangert av komiker Jay Pharoah og modell gigi hadid . Oppdater denne siden hele natten for de nyeste AMAS-resultatene Fotogalleri: American Music Awards – de største AMA-vinnere noensinne Kunstner av året Adele. Beyonce. Justin Bieber Drake. Selena Gomez. X – Ariana Grande Rihanna. Tjueen en piloter Carrie Underwood. Helgen ny artist av året Alessia Cara. Kjederøykerne Dnce. Shawn Mendes X – ZAYN Samarbeid av året ChainSmokers med Daya, « Ikke la meg ned » Drake med Wizkid og Kyla, « en dans » x – femte harmoni med Ty Dolla $ IGN, « Arbeid hjemmefra » Rihanna med drake, « arbeid » Meghan Trainor med John Legend, « Som jeg skal miste deg » Favorite mannlig artist – pop / rock X – Justin Bieber Drake. Helgen favoritt kvinnelig artist – pop / rock Adele. x – selena gomez Rihanna. favoritt duo eller gruppe – pop / rock Kjederøykerne Dnce. x – tjueen en piloter favorittalbum – pop / rock Adele, « 25 » X – Justin Bieber, « Formål » Drake, « Visninger » favoritt sang – pop / rock Adele, « Hei » X – Justin Bieber, « Elsk deg selv » Drake med Wizkid & Kyla, « One Dance » Grammy for årets album: Topp 4 artister som kunne forstyrre Beyonce (‘Lemonade’) & Adele (’25’) favoritt mannlig artist – Soul / R & B X – Chris brun Bryson Tiller Helgen favoritt kvinnelig artist – Soul / R & B Beyonce. Janet Jackson. X – Rihanna Favorittalbum – Soul / R & B Beyonce, « Lemonade » X – Rihanna, « anti » Bryson Tiller, « t r a p s o u l » Favorittsang – Soul / R & B Drake med Wizkid og Kyla, « en dans » X – Rihanna med drake, « arbeid » Bryson Tiller, « ikke » favorittartist – rap / hip-hop X – Drake Fety wap. Framtid Favorittalbum – rap / hip-hop X – Drake, « Visninger » Drake og fremtid, « hva en tid til å være i live » Fety wap, « fety wap » favoritt sang – rap / hip-hop Desiigner, « panda » x – drake, « hotline bling » Fetty Wap, « 679 » Favorittartist – EDM X – The ChainSmokers Calvin Harris Major Lazer. favoritt mannlig artist – land Luke Bryan. Thomas Rhett. X – Blake Shelton Favoritt kvinnelig kunstner – land Kelsea Ballerini. CAM. X – Carrie Underwood favoritt duo eller gruppe – land X – Florida Georgia linje Gamle Dominion. Zac Brown Band Favorittalbum – Land Luke Bryan, « Drep lysene » Chris Stapleton, « reisende » X – Carrie Underwood, « Storyteller » favoritt sang – land Florida Georgia Line, « Holy » X – Tim McGraw, « ydmyk og snill » Thomas Rhett, « dø en lykkelig mann » Favorittartist – Alternativ rock Kaldt Spill x – tjueen en piloter X Ambassadører Favorittartist – Voksen Moderne x – adele Rachel Platten Meghan Trenor. Favorittartist – Moderne inspirerende Lauren Daigle. X – Hillsong United Chris Tomlin. Favorittartist – Latin J Balvin. X – Enrique Iglesias Nicky Jam parabolen The American Music Awards Nominations med Hollywood Insiders i våre beryktede fora video av året X – Justin Bieber, « Beklager » Desiigner, « panda » Rihanna med drake, « arbeid » tur på året X – Beyonce Madonna. Bruce Springsteen & E Street Band Top Soundtrack X – « Purple Rain » « Star Wars: The Force Awakens » « Selvmordskamp: Albumet »

    Latest Posts