More

    American Music Awards 2016 Hosts: Hvordan gjorde Gigi Hadid & Jay Pharoah som Emcees?

    Supermodell gigi hadid og komiker jay pharoah var første gang verter av den amerikanske musikkprisene på søndag kveld, og nå vil vi vite hvordan du trodde at rookies var vert for deres første Major Awards Show. Skal duoen slått den ut av parken? Var de bare ok? Eller var de helt forferdelige som emcees? Ta vår nye undersøkelse nedenfor. De sparket av verdens største fan-stemte tildelingsshow med den enkle oppgaven med å introdusere Bruno Mars s åpent ytelse av « 24K magi. » Etter hans superlative ytelse gikk Hadid og Pharoa gjennom mengden og på scenen før han lanserte inn i åpningssegmentet av vitser. De første par zingere følte seg litt under-repetert og vanskelig, men langsomt syntes paret å finne sin skritt. Dish The American Music Awards med Hollywood Insiders i våre beryktede fora Etter å ha løsnet seg litt, virket Hadid behagelig foran publikum, men følte seg fortsatt over ganske mange av hennes ord, og drepte noen av vitsene hun tydeligvis ikke hadde noen hånd skriftlig. Pharoah, for sin del, stolte på noen av hans tidligere « lørdag kveld live » inntrykk (som jay-z ) for å få lett latter og var forståelig nok jo mer rolig og morsom av de to. Følelse av inspirert, Hadid ga da sitt eget inntrykk – av Melania Trump – som gjorde noen få latter fra mengden. Fotogalleri: 2016 American Music Awards Red Carpet Et høydepunkt i åpningsdialogen var Pharoah som annonserte nattens utøvere i stilen til viral #unameitchallenge memes inspirert av en video av evangeliets legende Shirley Caesar Singing « Hold min mule. » Kanskje det morsomste øyeblikket var Pharoah imitere Donald Trump beskrive Mars som sin favorittartist, samtidig som de gjør upassende kommentarer på sin rase tvetydighet og utseende. Fotogalleri: American Music Awards 2016 Beste og verste øyeblikk Gjennom resten av telekastet leser både Hadid og Pharoa for det meste fra telepromtaler for å flytte showet sammen, hensiktsmessig å forlate underholdningsaspektet av showet til utøvere i stedet for vertene.

    Latest Posts