More

    American Music Music Awards 2016: Har Ariana Grande fortjener å vinne årets artist?

    Ariana Grande gikk bort med kveldens topppris, artist året, på søndag kvelds amerikanske musikkpriser. Til tross for at det var hennes eneste bud, regjerte Grande Supreme over sine konkurrenter Justin Bieber , Selena Gomez , Rihanna og Carrie Underwood – Alle som hadde flere nominasjoner enn henne i år. Våre racerbaner odds her på Gold Derby hadde Bieber favorisert for å vinne gå inn i Live ABC Telecast. Bieber utførte sin hit sang « la meg elske deg » via satellitt på en live konsert foran adoring og hysterisk gråt fans. Grande tok også scenen tidligere om natten for å synge henne hit single « side til side » med nicki minaj og en tropp av scantily clad dansere. Gomez var ikke en utøver på seremonien; Men hun ga den beste talen om natten etter å ha vunnet favoritt pop / rock kvinnelig artist. Den « Queen of Instagram » ble følelsesmessig når de takker sine fans for deres lojalitet, og påtalte dem å ikke søke validering ved å vise seg sine kropper, men i stedet hva som er i deres hjerter. Nominees Rihanna og Underwood syntes ikke å delta på festligheter. parabolen Den amerikanske musikkutmerkelsene med musikkinnsidere i våre beryktede fora Så hva synes du om Grande’s Big Win? Fortjente hun å bli kalt artist av året? Ta en titt på de øverste diagrammene i det siste året for de fem nominerte og stemme i vår undersøkelse under. Justin Bieber Album: « Formål » / toppet på # 1 på Billboard 200 Topp single: « Beklager » / # 1 på billboard hot 100 / sertifisert 7x platina Selena Gomez. Album: « Revival » / toppet på # 1 på Billboard 200 Topp singel: « Hender til meg selv » / # 7 på Billboard Hot 100 / Certified Platinum Ariana Grande. Album: « Farlig kvinne » / toppet på # 2 på Billboard 200 Topp Singel: « Side til side » (med Nicki Minaj) / # 6 på Billboard Hot 100 / Certified 2x Platinum Fotogalleri: American Music Awards 2016 – Beste og verste øyeblikk av showet Rihanna. Album: « Anti » / toppet på # 1 på Billboard 200 Topp singel: « Arbeid » (med Drake) / # 1 på Billboard Hot 100 / Certified 4x Platinum Carrie Underwood. Album: « Storyteller » / Peaked på # 2 på Billboard 200 Topp single: « Heartbeat » / # 42 på Billboard Hot 100 / Certified Gold

    Latest Posts