More

    American Music Music Awards 2016: Har Zayn virkelig fortjener å vinne ny artist av året?

    En av de mest konkurransedyktige kategoriene i 2016 American Music Awards var ny artist av året, og i år besluttet musikkfans på tidligere en retning medlemskamp-solo artist Zayn . HeartThropps seier kan ha kommet som en overraskelse for noen av våre lesere. Fellow HeartThrob Shawn Mendes ledet våre racortack odds som favoritt for å vinne denne prisen. ZAYN satt i tredje i vårt prediksjonssentral bak Mendes og dnce , men foran ChainSmokers og Alessia Cara . Men fortjente Zayn seieren? Hvis du ser på diagramopptreden av de fem nominasjonene i løpet av det siste året, burde vi ha sett dette komme. Han var den eneste nominerte å ha både et nummer-ett-album, « tankene mine » og nummer-en singel, « Pillowtalk. » Men hva tror du ? Var Zayn den rette vinneren av årets nye kunstner av året? Ta en titt på nominasjonens toppdiagramopptredener i løpet av det siste året og stemme i vår undersøkelse under. Alessia Cara. Album: « Know-it-all » / toppet på # 9 på Billboard 200 Topp singel: « Her » / # 1 på Billboard Hot 100 / Certified 3x Platinum Dish The American Music Awards med Hollywood Insiders i våre beryktede fora Kjederøykerne Album: « Bouquet » / Peaked på # 31 på Billboard 200 Topp singel: « Nærmere » / # 1 på Billboard Hot 100 / Certified 3x Platinum Dnce. Album: « Swaay » (EP) / toppet på # 39 på Billboard 200 Topp single: « Cake av havet » / # 9 på Billboard Hot 100 / Certified 2x Platinum Shawn Mendes Album: « Handskrevet » / toppet på # 1 på Billboard 200 « Lys opp » / toppet på # 1 på Billboard 200 Topp single: « Behandle deg bedre » / # 7 på Billboard Hot 100 / Certified Platinum Fotogalleri: 2016 American Music Awards Red Carpet Zayn. Album: « Mine Mine » / Peaked på # 1 på Billboard 200 Topp singel: « Pillowtalk » / # 1 på Billboard Hot 100 / Certified Platinum

    Latest Posts