More

    Grammy Forutsigelser Slugfest: Chance Rapper Leads uforutsigbar Best New Artist Race

    Mens konkurransen for den beste nye kunstneren Grammy ofte kan være ganske forvirrende, tar dette årets konkurranse kaken. Vår egen seniorredaktør Daniel Montgomery sier, « Det føles ikke som et stort, grand år for det beste nye kunstnerfeltet når det gjelder deres potensielle anerkjennelse i det generelle feltet. » Og potensialet for ingen beste nye kunstner-nominere som vises andre steder i de øverste fire Grammy-kategoriene – Album, Record and Song of the Year – gjør dette til et spesielt hardt år å forutsi. I vår siste webchat ( watch ovenfor), diskuterte vi hvem vi trodde ville gjøre det til i årets konkurranse. Montgomery hevder at det ikke er en sterk fortelling som peker på en åpenbar Frontrunner. Dette var noe som hadde vært tydelig for de siste vinnerne som John Legend (2005), Carrie Underwood (2006), Amy Winehouse (2007) , moro Uten en slik dominerende nykommer i år kan den mest uventede handlingen ende opp med å vinne. Vi har begge sjanse rapperen i vårt nummer-ett sted, føler seg trygg på at han i det minste blir nominert, men mer usikker når det gjelder hans vinnende. Vi har også begge DJ Duo The ChainSmokers i våre spådommer. Men det er alt vi er enige om. Avrunding av Montgomery’s spådommer er country artist Maren Morris , pop band Lukas Graham og rock Group 1975 . Resten av mine spådommer er rapper Bryson Tiller , country sanger margo pris og pop sanger Charlie Puth . Når du nærmer seg å gjøre mine spådommer i denne kategorien, prøver jeg å tenke på hvordan kategorien vanligvis består av en annen handling fra hver sjanger. Det er vanligvis en nominert som representerer Pop, Rock, R & B / Rap, land og noen ganger en wildcard plukke fra en uventet sjanger – som jazz artist esperanza spalding (2010) eller EDM Fave Skrillex (2011) de siste årene. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Er du enig med min begrunnelse? Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før nominasjoner blir annonsert 5. desember. Bare klikk på « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts