More

    Grammys 2017: Hvordan Donald Trump kunne hjelpe Beyonce Win Album of the Year

    Kunne Donald Trump Hjelp Beyonce Vinn en Grammy for Album of the Year? Det høres usannsynlig, men musikk og politikk er ingen fremmede for hverandre; Protest sanger har en lang og storied historie fra Bob Dylan til Kendrick Lamar . Beyonce refererer aldri til Trump direkte i hennes album « Lemonade », men dets politiske overtoner kan spørre Grammysene for å kaste en proteststemme mot vår presidentvalg, akkurat som de gjorde et tiår siden da Dixie Chicks nektet å « Hold kjeft og synge » i ansiktet av George W. Bush . I 2003 Natalie Maines , sa Texas-fødte blynesanger av Dixie Chicks, « Vi vil ikke ha denne krigen, denne volden, og vi skammer oss over at USAs president er fra Texas.  » Disse merknadene, som var målrettet til da-president Bush og den forestående invasjonen av Irak, rystet opp en kontrovers som utgjorde boikott fra ulike konservative medier og landradiostasjoner over hele USA, noe som resulterte i å redusere rekordsalg for trioen. Og det er ingenting i forhold til risikoen for sin egen sikkerhet: Maines begynte også å motta dødstrusler for sine kommentarer. Et år senere vant Bush Reeleksjon, til Chagrin i mange i Hollywood. På den tiden syntes det at de fleste av de som jobbet i underholdningsindustrien, hadde blitt kritiske mot presidenten og ble uttalt mot krigen i Irak. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Backlashen som strømnettet og Dixie-kyllingene mottok inspirerte sitt neste album, « tar den lange veien » (2006), spesielt på blyens singel, « ikke klar til å lage fint, » som spesifikt adresserte truslene som hadde blitt rettet mot dem : « Og hvordan i verden Kan ordene jeg sa Send noen så over kanten At de ville skrive meg et brev Sier at jeg bedre holder seg opp og synger Eller livet mitt vil være over  » Albumet var en kommersiell og kritisk suksess og resulterte i at fem Grammy-award-vinner, inkludert et feie av de tre toppkategorier: Årets album, årets opptak av året og sang av året (de sistnevnte to for ovennevnte « ikke klar til Gjøre fint « ). Fotogalleri: Største Grammy-vinnere av all tid Raskt frem til 2016. Beyonce utsteder « Lemonde », den mest kritikerroste utgivelsen av hennes nesten to tiårige karriere (med en imponerende metakritisk score på 92). Albumet, som streaming service tidevann beskrevet som « hver kvinnes reise med selvkunnskap og helbredelse, » avledet tittelen fra en tale hennes mann Jay-Z ‘s bestemor Hattie White hadde laget: « Jeg hadde min ups og nedturer, men jeg finner alltid den indre styrken til å trekke meg opp. Jeg ble servert sitroner, men jeg laget lemonade.  » Etter det historiske valget i 2008 som resulterte i Barack Obama å bli Amerikas første svarte president, Hillary Clinton s håp om å krysse en annen historisk barriere ved å bli den første kvinnelige presidenten ble styrket av Støtte for mange A-liste kjendiser, inkludert Beyonce selv. Kanskje enda mer enn med Bush i 2004, har mange outspoken medlemmer av media og underholdningsindustrien uttalt sin motstand mot Trump, da anklager om rasisme og sexisme ble gjentatte argumenter. Grammys av tallene: Hva er de bestselgende albumene for album i året? I sin anmeldelse av « Lemonade » skrev «  Andy Kellman (AllMusic) at Beyonce » gleder seg i hennes svarthet, femininitet og sørlig opprinnelse med Supreme WordPlay.  » Og hennes sang « formasjon » og dens medfølgende video inkluderer referanser til svart empowerment, politiets brutalitet og orkanen Katrina. En stemme fra opptaksakademiet for fru Knowles-Carter kan således bli sett som et stativ mot Trumps rasistiske retorikk, som deres stemme for Dixie-kyllingene for 10 år siden var i stor grad et svar på deres avsmak for Bush og de som håpet å beholde Kunstnere stille. « Stengt og syng, » sa noen musikklyttere. Dixie kyllingene nektet å « gjøre fint, » som Beyonce nå legger til, « Du kjenner deg den tispe når du forårsaker all denne samtalen. » Den samtalen kan ende med et Grammy-feie. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til desember 6 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før nominasjoner blir annonsert 5. desember. Bare klikk på « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts