More

    Grammys 2017: Se opp for venstrefeltkonkurrenter som Chance The Rapper, Solange & Margo Price

    Alle er forberedt på å få en overbelastning av adele , Beyonce , og David Bowie fra neste ukes Grammy nominasjoner. Men som med Ray LamontAgne i 2010, Bon Iver i 2011, og Miguel I 2012 kan vi se at noen uventede navn fyller de generelle feltkategorier . Her er noen av de potensielle venstrefeltkunstnerne som har en ekstern sjanse til å stjele noen Grammy-herlighet fra bedre kjente kjendiser. Toeing linjen mellom en liste superstjerne og underjordisk følelse er sjanse rapperen . Han har null historie med Grammysene, men det har vært seriøs hypebygning rundt sin tredje mixtape, « Coloring Book. » På Kanye West ‘s « ultralight beam » Chance selv raps om å måtte frigjøre sitt album for salg for å kvalifisere for Grammys. Men når « Coloring Book » endelig ankom i mai, var han defiant og delte den gratis. Opptaksakademiet endret seg senere deres berettigelsesregler, og deklarere streaming-bare utgivelser som er kvalifisert for Grammy Acessation, med sjanse ofte notert som en stor influencer av denne avgjørelsen. Dessuten tok sjansen ut sin egen « for din vurdering » annonsen i billboard, anerkjent for sin alvorlige sjarm. Så til tross for ikke noe egentlig albumsalg å snakke om, har sjansenes streamingprodusent og den økende etterspørselen etter hans liveopptredener slått den 23-åringen til en av 2016s største breakouts. Ikke bli overrasket hvis du ser ham på det generelle feltet, selv utover en beste ny kunstner nominasjon, som vi allerede forventer. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Selv om hun har vært i musikkbransjen i 15 år, var 2016 et bannerår for solange . Etter å ha testet gammeldags funk på 2008s « Sol-Angel og Hadley St. Dreams » og Hipster Indie-Pop på 2012s « sanne », tilbyr hun en enestående blanding av disse sjangrene med moderne R & B på hennes nyeste utgivelse, « et sete på Bordet. » Den nye LP kom 30. september med bare noen få dagers varsel, men mangelen på oppbygging bare resulterte i en større sprut når den ble utgitt. Den ritiske tilbedelsen var universell (92 på metakritisk), og den kommersielle suksessen var uten sidestykke for Ms. Knowles: « Et sete ved bordet » Toppet Billboard 200 ved utgivelsen, og det har utført godt siden, for det meste på grunn av sterkt ord i munnen . Beyonce er et av årets Grammy Frontrunners, men hennes lille søster kan ikke være langt bak. Opptaksakademiet reagerer generelt godt på fusjon. Ved å blande to eller flere sjangre i en lyd som er at alle er ens egen, oversetter ofte til Grammy Suksess. I år nykommer Margo pris bringer tradisjonell bluegrass instrumentering til moderne pop / land sangskriving. Hennes « SNL » utseende på 9. april og varm kritisk mottak gjør sanger-sangskriveren et verdig venstrefeltvalg for en generell firtilsyn. På samme måte kan Anderson Paak ‘s « Malibu » ikke er ordentlig kategorisert som R & B eller Rap, men heller et tydelig (og vellykket) kryss av hip hop og sjel. Videre gjør bindestreker av pop, folk, stein og til og med små sprengninger av Synthy Electronica Angel Olsen en rolig konkurrent, etter å ha levert et annet stjernelig album, « min kvinne », i september. I et virkelig bisarre år som finner selv våre største superstjerner som gjør åpenbart politiske uttalelser, tar noen flere alternative artister problemer til bordet. Fra inntekts ulikhet ( PJ Harvey ‘s « The Hope Six Demolition Project ») til klimaendringer ( anohni s « Hopelessness ») til rasemessig politikk ( Blood Orange ‘s « Freetown Sound, » Vince Staples ‘ s « Prima Donna »), velger velgerne å belønne mer utrolige stemmer. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til desember 6 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før nominasjoner blir annonsert 5. desember. Bare klikk på « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts