More

    James Corten annonserte som 2017 Grammys vert: 1st Tid for ‘Senat Late Show’ Star

    Tirsdag 22. november annonserte Recording Academy at James Corence vil være vert for 2017 Grammy Awards, som vil lufte på CBS på søndag, 12. februar. Det vil bli Cordens første gang hosting arrangementet etter fem år med rapper og skuespiller ll kul J som emcee. Så er Corden Chasing Neil Patrick Harris s tittel som America’s Favorite Awards Show Host? Harris gjorde et navn for seg selv på prisens scene ved å være vert for tonys i 2009. Bare noen få måneder senere presided han over de primære Emmys. Deretter arrangerte han tonys tre ganger (2011-2013) og Emmys en gang (2013), og senest han scoret prisen vert Holy Grail: Oscarene i februar 2015. Corende var en hit da han var vert for tonys for første gang i løpet av juni, men da hadde han allerede god erfaring på utmerkelser. Over dammen presenterte han Brit Awards (Storbritannias ekvivalent med Grammys) fem ganger: 2009 med Mathew Horne og Kylie Minogue , og fra 2011 til 2014 på egen hånd. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Forhåpentligvis vil Cordens Grammy Gig gå mer jevnt enn 2012-briterne: Han måtte kutte av Adele ‘s Acceptance-tale etter at hun vant album i året for hennes mega-hit « 21 », og hun ga bokstavelig talt seremonien midtfingeren. Men alt ble tilgitt noen år senere da Adele dukket opp i Cordens Emmy-vinnende « Carpool Karaoke » i januar 2016. Said Recording Academy President og CEO Neil Portnow I en uttalelse, « Takket være » Carpool Karaoke « , har vi alle vært på noen fantastiske rides med James, og opptaksakademiet kunne ikke være mer spent på Velkommen sin lidenskap og entusiasme for musikk, både som en entertainer og en fan, til Grammy-scenen den 12. februar. Han har store sko for å fylle etter den fantastiske løp vi hadde med LL Coul J, men James er en kommandant, dynamisk showman hvem er perfekt for å være vert for Grammy Awards.  » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til desember 6 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før nominasjoner blir annonsert 5. desember. Bare klikk på « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts