More

    Sara Bareilles (‘Servitør’) til Lin-Manuel Miranda (‘Hamilton’): Takk for at du har vunnet din Grammy et år tidlig!

    « Hamilton: En amerikansk musikalsk » og skaperen Lin-Manuel Miranda vant nesten hver pris som er tenkelig i 2016 i løpene til deres Tony-vinn for beste musikalske, og forlater sin konkurranse « Bright Star », «  » School of Rock, «  » shuffle langs « og » servitør « liten sjanse for en opprørt. Fordi « Hamilton » Cast-opptaket ble utgitt 25. september 2015, konkurrerte fem dager før Grammy-kvalifikasjonen Cutoff, den konkurrerte i 2015 Grammys, mens Tony Rivals vil kjempe for 2016, og forlater kategorien bred åpen. « Servitør, » En tilpasning av en 2007-film med samme navn sammensatt av Sara Bareilles og starring Tony og Grammy Winner Jessie Mueller , bør betraktes som favoritt takk i ingen liten del til sin crossover hit « hun pleide å være min. » Bareilles skrev sin første musikalske i år og er godt forsinket for sin første gramofon etter å ha gått glipp av hennes første fire forsøk: Årets sang (« Love Song » 2008), Best Kvinne Pop Vocal (« King of Noy, » 2010) og beste pop solo ytelse (« modig ») og album av året (« den velsignede uroen ») i 2013. I 2004 syntes Grammysene å rette tonys feil ved å tildele « onde » etter at det mistet den beste musikalske Tony til  » Avenue q « ; Mens « Hamilton » fortjente sin beste musikalske Tony-seier, « servitør » og bareilles er forsinket for priser oppmerksomhet. Tre ganger da den beste musikalske Tony-vinneren ikke vunnet Grammy, var musikken som gikk på for å vinne Grammy knyttet til en kunstner eller et band som Grammys respekterte og hadde tildelt i forskjellige kategorier tidligere: i 2000 « Elton John & Tim Rice’s Aida, « som ble snakket av tonys for beste musikalske, tok hjem Grammy; I 2010 tok « Memphis » Tony, men Grammysene foretrukket grønn dag s « American Idiot »; Og i 2014 foretrukket tonys « en gentlemans guide til kjærlighet og mord » mens Grammysene gikk med « Beautiful: Carole King Musical. » Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora To av årets beste musikalske nominere ville passe på denne arketypen. « Schocken of Rock », basert på en 2003-film med samme navn, brakt tilbake til Prominence Musical Theatre Legend Andrew Lloyd Webber , en tidligere tre-time Grammy-vinner og en av de innledende vinnere av Grammy Legend Award (1990). Han sammen med en annen tidligere Grammy-vinner, Glen Slater (Best Visual Media Song for « Jeg ser lyset » fra « sammenflettet » 2011), for å skape « School of Rock ». Og « Bright Star » ble inspirert av en tidligere Grammy-vinnende sang, « Kjærlighet har kommet for deg » (2013), ved Edie Brickell og Steve Martin , hvem ville også gå på å penne musikken. Martin har vunnet ytterligere fire Grammys i en mangfoldig gruppe kategorier: Beste komedieopptak for « La oss bli små » (1977) og « en vill og gal fyr » (1978), Best County Instrumental Performance for « Foggy Mountain Breakdown » (2001 ) Og Best Bluegrass Album for « The Crow / New Songs for Five-String Banjo » (2009). « Hamilton » ble med i « Hairspray » i løpet av det siste året som den eneste andre Tony-vinneren for å vinne først på Grammys – « Hairspray » vant Grammy i 2002 og Tony i 2003. Dette tillot gjenopplivelsen av « Gypsy » som har en sterk> Bernadette Peters for å hente Grammy i 2003. « Shuffle sammen, » Skrevet av George C. Wolfe , kan ikke synes å ha stamtavlen til den klassiske musikalske « sigøynen », men vises på Albumet er Audra McDonald , en seks-timers Tony-vinner og en tidligere to-time Grammy-vinner – Best Opera Recording og Best Classical Album (« Weill: Stiging og Fall of Byen Mahogany, « 2008) – Ble med med andre Tony og Grammy-vinner Billy Porter ( » Kinky Boots, « 2013) og Tony Winner Brian Stokes Mitchell ( » Kiss Me , Kate, « 2000), så deres stamtavle kunne presse » shuffle sammen « i vinnersirkelen. Siden « sigøyner » bare en annen revival har vunnet: « West Side Story, » En Tony Nominee for Best Musical Revival, tok Home Grammy i 2009. En annen Revival, « The Color Purple », hvis opprinnelige støpte opptak ble nominert til Grammy I 2006 ble det gjenopplivet i år og stjerner Cynthia Erivo i en stjerne-making ytelse, så « The Color Purple » er den beste sjansen for et vinnende vinnende beste musikalsk teateralbum i år. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til desember 6 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før nominasjoner blir annonsert 5. desember. Bare klikk på « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts