More

    2017 Grammy Forutsigelser: Beyonce Zooms foran Adele som Album of the Year Frontrunner

    Før 2017 ble Grammy Nominations annonsert den 6. desember, vår spådomsskonkurranse deltakere ga adele fordelen for å vinne album av året for hennes bestselgende album « 25. » Men når opptaksakademiet annonserte sine toppkonkurrerere Beyonce LED alle kunstnere med ni nominasjoner samlet, og nå har våre brukere hatt en forandring i hjertet. Queen Beys kritisk hilste « limonade » blir nå ledende 6/5 odds. Er du enig med våre nyeste spådommer? Se vår video slugfest over og bestem deg selv. Hundrevis av lesere forutsier allerede Grammy-vinnere siden gårsdagens nominasjoner, og du kan også. Våre predictions Center er åpen for de fire øverste General Field Kategorier: Årets Album, Rekord av året, Årets Song og Best New Artist, med mange flere kategorier som skal legges til i de kommende ukene på tvers av sjangrefelt, inkludert Pop, Rock , R & B og rap. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Selv om Beyonce har flyttet fremover, er Adele fortsatt en stor trussel, rangert som et nært sekund med 2/1 odds. Hun gjorde tross alt, sveip grammene for bare fem år siden ved å hevde albumet (« 21 ») og rekord og sang (« rullende i dypet »), og hun har ikke mistet en Grammy-kategori siden veien tilbake i 2009. Resten av årets album er lengre bak med bare en smattering av støtte: Drake (« visninger »), Justin Bieber (« Formål ») og overraskelse nominert < Sterk> Sturgill Simpson (« En sjømanns guide til jorden ») har alle 9/2 odds som om denne skrivingen. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før nominasjoner blir annonsert 5. desember. Bare klikk på « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts