More

    2017 GRAMMY NOMINASJONER: Beyonce Leads Grammys med 9 nominasjoner for ‘Lemonade’

    Som vi forutslo hun ville, fører Beyonce Grammy nominjonene med ni, inkludert et feie av det generelle feltet med tre bud i toppkonkurransen: Album of the Year (« Lemonade »), Rekord av året (« Formasjon ») og sang av året (« formasjon »). Hennes Aoty Bud for « Lemonade » følger to tidligere Noms i den kategorien for « Jeg … Sasha Fierce » (2009) og « Beyonce » (2014). Selv om hun er en av de mest tildelte kunstnerne av all tid med 20 Grammy-seire, har bare en av dem vært i det generelle feltet: Årets sang for « Single Ladies (Sett en ring på IT) » (2009). Kan hun endelig ta de sitronene og lage « lemonade »? Sjekk ut den komplette listen over nominasjoner her. adele hentet også tre bud på det generelle feltet, av fem nominasjoner Totalt: Årets album (« 25 »), Årets rekord (« Hei ») og årets sang ( » Hallo »). Siste gang hun ble nominert i disse kategoriene hun vant dem alle: I 2011 hevdet hun album for « 21 » og rekord og sang for hennes chart-topping hit « rullende i dypet. » Faktisk har Adele ikke mistet en enkelt Grammy-konkurranse siden 2009, og hun har bare mistet tre nominasjoner i hele sin karriere, etter å ha vunnet 10 av 13 generelt. Boeding Beyonce og Adele i Albumet i året Race er Drake for hans chart-toping « visninger. » Dette er den fjerde Aoty Nom for den kanadiske rapartisten, men det er hans første gang nominert til sitt eget album. Han har tidligere implementert som en kjennetegnet gjest på Rihanna ‘S Høyt « (2011), Kendrick Lamar ‘ s » Good Kid, Maad City « (2013) og Beyonce’s Self- med tittelen Album (2014). Drake hevder også med Rihanna for opptak av året for samarbeidet « Arbeidet ». parabolen Grammy nominasjoner med Hollywood innsidere i våre beryktede fora Drake har en imponerende åtte noms generelt, som binder ham med Rihanna og Kanye West som den nest mest nominerte artisten i år. Best New Artist Contender Chance Rapper er neste i tråd med syv bud. Justin Bieber overrasket oss med en nominasjon for album av året for « formål, » hans fjerde studioalbum og hans først for å kjempe i Grammys ‘toppkategori. Han ble nominert til beste nye artist tilbake i 2010, men han vunnet ikke noen kategori til 2015 da han hevdet det beste dansopptaket for « hvor er du nå. » Han har fire nominasjoner, også blant annet sang av året for å « elske deg selv. » Fotogalleri: Største Grammy-vinnere av all tid Avrunding av albumet i årskonkurransen er den største overraskelsen, « en sjømanns guide til jorden ved Sturgill Simpson . Hans eneste andre nominasjon i år er beste landalbum. Recording Academy President Neil Portnow sa i en uttalelse, « Akkurat som vi ser nye musikere eksperimenterer, ser vi også etablerte artister som motstår hva som forventes av dem, og i stedet omfatter den kreative friheten de har vært ga gjennom deres suksess, slør linjene mellom musikkens mainstream og kunstnerisk kant. « 

    Latest Posts