More

    2017 Grammy Nominasjoner Forutsigelser: Sats på Adele, Beyonce, Radiohead og mer i General Felt Kategorier

    Leter du etter et praktisk jukseark før du går inn i dine spådommer for tirsdagens 2017 Grammy nominasjoner? Så ta en titt på våre racortack odds nedenfor. De forutsagte vinnerne er angitt i gull. Disse offisielle oddsene er avledet fra spådommene til Gold Derby-redaktører som dekker utmerkelser året rundt, de øverste 24 brukerne som fikk de beste resultatene som forutsier fjorårets Grammy-nominasjoner, All-Star Top 24 som fikk de høyeste poengene når du kombinerer den siste To års grammy noms, og hundrevis av totale brukere som utgjør den største (og ofte savviest) blokken av prediktorer. Vi forutsier de fire beste generelle feltkategorier. Finn ut hvem vi satser på under. Og det er fortsatt tid til å lage eller redigere dine egne spådommer før nominasjonene blir annonsert den 6. desember. Album av året « 25, » Adele – 21/10 « Lemonade, » Beyonce – 12/5 « Et måneformet basseng, » Radiohead – 4/1 « Visninger, » Drake – 5/1 « Farlig Womam, » Ariana Grande – 15/2 Registrering av året « Hei, » Adele – 7/4 « Formasjon, » Beyonce – 10/3 « Billige spenning, » Sia feat. Sean Paul – 4/1 « Arbeid, » Rihanna feat. Drake – 5/1. « Beklager, » Justin Bieber – 6/1 Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora sang av året « Hei, » Adele – 9/5 « Formasjon, » Beyonce – 7/2 « Billige spenning, » Sia feat. Sean Paul – 9/2 « Arbeid, » Rihanna feat. Drake – 13/2. « Beklager, » Justin Bieber – 13/2 beste nye artist Chance The Rapper – 23/10 The ChainSmokers – 7/2 Maren Morris – 4/1 Alessia Cara – 9/2 CAM – 11/2. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til desember 6 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før nominasjoner blir annonsert 5. desember. Bare klikk på « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts