More

    2017 Grammy Snubs: David Bowie, Radiohead & Sia stengt av de beste kategoriene

    Det er ikke et godt år å være en alternativ kunstner på Grammys, i hvert fall ikke i det generelle feltet. To av de mest anerkjente kunstnerne av året ble utelatt årets album, opptak av årets og sang av årets kategorier: David Bowie og Radiohead . Bowie tjente anerkjennelse for « Blackstar » da den ble utgitt 8. januar 2016, og det tok enda større betydning da Bowie uventet døde av leverkreft bare to dager senere i alderen 69. Mange trodde opptakskademiet kan gjøre det til ham posthumously etter å ha belønnet ham gjennom hele sin karriere; Legenden vunnet bare en konkurransedyktig pris i sitt liv, beste kortformede video for « Jazzin » for Blue Jean « (1984), i tillegg til en levetidspraksis i 2006. Men det viser seg at velgere ikke var den sentimental. Til tross for å gå glipp av de beste kategoriene, ende Bowie med fire nominasjoner i sjangrefelt: Best Alternative Album og Best Engineered Album for « Blackstar », så vel som Best Rock Performance og Best Rock Song for tittelsporet. parabolen Grammy nominasjoner med Hollywood innsidere i våre beryktede fora Radiohodet led en enda større mangel. Etter at vi forutslo dem å tjene sitt fjerde album av årets nominasjon for « et månformet basseng » endte de med bare to noms: beste alternative album og beste rock sang for « brenne heksen. » I tillegg til de snubber, forventet vi veteran sanger-låtskriver SIA å kjempe for rekord og sang av året for hennes chart-toping hit « billige spenning » med sean Paul , Og hun var en potensiell mørk hest for album i året for « dette handler, » men hun ble oversett i alle tre løpene. Men hun klarte tre nominasjoner andre steder: beste pop duo / gruppe for « billig spenning, » beste pop vokal album for « dette handler » og beste visuelle media sang for « prøve alt, » som hun co-skrev for Shakira for filmen « zootopia. » Se noen av de andre mest betydningsfulle Grammy snubber nedenfor. Les vår rapport om Grammy-nominene her. 2017 Grammy nominasjoner: Beyonce fører Grammys med 9 nominasjoner for ‘Lemonade’ Ikke nominert: Album på året « Anti, » Rihanna « Blackstar », David Bowie « Farlig kvinne, » Ariana Grande « Livet til Pablo, » Kanye West « Et måneformet basseng, » Radiohead « Dette handler, » Sia Ikke nominert: Registrering av året « Kan ikke stoppe følelsen, » Justin Timberlake « Billige spenning, » Sia feat. Sean Paul. « Nærmere, » The ChainSmokers feat. Halsey. « Elsk deg selv, » Justin Bieber « Beklager, » Justin Bieber 2017 Grammy nominasjoner Liste: Alle nominerte for 59. Grammy Awards Ikke nominert: Sang av året « Kan ikke stoppe følelsen, » Justin Timberlake « Billige spenning, » Sia feat. Sean Paul. « Nærmere, » The ChainSmokers feat. Halsey. « La det gå, » James Bay « Arbeid, » Rihanna feat. Drake. Ikke nominert: Beste nye kunstner CAM. Alessia Cara. Lukas Graham Shawn Mendes. Bryson Tiller

    Latest Posts