More

    David Bowie & Radiohead Søk et Grammy-alternativ etter album av året snubber

    En av de største overraskelsene på Grammy Nominations Morgen var de fattige som viser for alternative artister i det generelle feltet. David Bowie ble nektet en posthumøs nominasjon for årets album for « Blackstar », som ble utgitt i januar i januar, bare to dager før hans død i alderen 69 år. Og andre briter Radiohead Ikke klarte ikke å lage listen for deres nyeste anerkjente innsats, « et måneformet basseng. » Men de er begge nominert til beste alternative album. Vil en av dem vinne? Når du forutsier hvem som vil vinne i sjangrefeltene på Grammys, ser vi vanligvis til det generelle feltet for bevis på sterk støtte, som i fjor når Alabama shakes tjent et album i året nom for « lyd og Farge « og vant best alternativ album som en trøstpris før taylor swift ( » 1989 « ) vant toppprisen. Men det er ingen overlapping mellom det generelle feltet og den alternative kategorien i år, så hvordan å bestemme Frontrunner? Absolutt Bowie og Radiohead er den høyeste profilen nominere. Bowie har også fordelen av de mest nominasjonene til enhver kunstner i denne kategorien; Han er oppe for fire priser, inkludert Best Rock Performance og Best Rock Song for tittelsporet fra « Blackstar » og Best Engineered Album. « Blackstar » er også nominert til beste opptakspakke; Bowie er ikke kreditert som kunstdirektør, men albumets nominasjon demonstrerer likevel sin brede popularitet i opptaksakademiet. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Radiohead har bare en annen nominasjon i år, beste rock sang for « brenne heksen », som kan indikere svakere støtte fra akademiet, men de har blitt vist enorm støtte i denne kategorien gjennom årene. De er den mest tildelte kunstneren med tre tidligere gevinster – « OK-datamaskin » (1997), « Kid A » (2000), « i Rainbows » (2008) – ut av deres syv tidligere nominasjoner. Men det er viktig å merke seg at alle de som vinner var for album som også var oppe for album av året. Hver gang de har blitt snubbet i toppløpet, har de mistet denne. Bowie og Radiohead er absolutt ikke de eneste plausible konkurrentene i dette løpet. Det er en annen tidligere vinner i løp: Bon Iver , som vant for « Bon Iver, Bon Iver » i 2011, året de også brøt gjennom med en seier for beste nye artist. De er tilbake med sin oppfølging, « 22, en million », som er et slående annet album, men ikke mindre oppnådd i henhold til kritikere. Men albumets eneste annen nominasjon er best opptakspakke, så de kan være ulempe i år. Fotogalleri: De største Grammy-vinnere av all tid To forsinkede veteraner runder ut i kategorien. Iggy Pop er nominert for første gang i dette løpet for « Post Pop Depression, » hans 17. studioalbum. Hans band Stooges ble innledet i bergretter og rullehall i 2010, men bemerkelsesverdig har han aldri vunnet en Grammy før. Britisk musiker PJ Harvey har aldri vunnet heller. Hun er nominert til « Hope Six Demolition Project », hennes niende studioalbum. Dette er hennes første nominasjon på 12 år og hennes syvende generelle. Hun ble nominert tre ganger før i denne kategorien og en gang for Best Rock Album. Iggy Pop og PJ Harvey har ingen andre nominasjoner i år, men det var også sant for st. Vincent Når hun vant denne prisen i 2014 for sitt selvbetegnede album, så teller ikke dem ut. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts