More

    Grammy for Best Country Album: Sturgill Simpson utfordret av Nykommer Maren Morris & Legend Loretta Lynn

    Sturgill Simpson var en av de største overraskelsene på Grammy nominasjoner morgen da hans tredje studioalbum, « en sjømanns guide til jorden, » ble annonsert blant konkurrentene for årets album. Han er også oppe for beste landalbum, og han er den eneste nomineren i den sjangre rase som også konkurrerer i nattens toppkategori, så det burde gjøre ham til den klare Frontrunner å vinne, ikke sant? Vel, han kan ikke være en sikker ting. Det er sant at albumet i året nominere har en tendens til å ha en fordel i sjangre kategorier, og beste landalbum er ikke noe unntak. Når denne kategorien har tatt med en nominert for album i året, har dette albumet vunnet syv ut av ni ganger: Dixie Chicks (« fly » i 1999, « Home » i 2002, « tar den lange veien « I 2006), vince gill ( » i disse dager « 2007), taylor swift ( » fryktløs « 2009), Lady antebellum ( « Trenger du nå, » 2010) og Chris Stapleton (« reisende, » 2015). Som gir Simpson en stor statistisk fordel. Det er imidlertid to unntak fra denne regelen. I 1998 ble Shania Twain nominert til årets album for « Kom igjen », men mistet beste landalbumet i en opprørt for Dixie Chicks-gjennombrudd, « brede åpne områder. » Og i 2013 var Taylor Swift opp for album av året for « Rød », men mistet landet til Kacey Musgraves for hennes gjennombrudd, « samme trailer, forskjellige park. » Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Det kan være gode nyheter for en av Simpsons rivaler, Maren Morris . Som Musgraves er hun en kritisk anerkjent nybegynner nominert i det generelle feltet for beste nye artist. Og selv om hennes store etikett debut, « helt », ikke er oppe for album av året, kan hun faktisk ha mer støtte i det hele tatt fra opptaksakademiet. Fordi mens Simpson bare nominert i to kategorier er Morris nominert i fire. I tillegg til beste nye kunstner og beste landalbum, kan Morris vinne beste land solo ytelse og beste land sang for hennes gjennombrudd hit « min kirke. » Simpson har ingen nominasjoner for ytelse eller skriving – har han virkelig det beste landalbumet hvis han ikke har noen av de beste landsangene? Selvfølgelig bør både Simpson og Morris passe på en landsmusikklegend som har vært en bransjestar i lengre tid enn noen av dem har vært i live: 84 år gammel Loretta Lynn . Hun er nominert til « full sirkel », en kritisk anerkjent samling som er hennes første album om 12 år. Hennes siste innsats var « Van Lear Rose », som vant denne kategorien i 2004. Men i hele sin karriere har Lynn bare noensinne vunnet tre konkurrerende grammys. Hun mottok også Lifetime Achievement Award i 2010, men velgere vil kanskje tippe sine cowboyhatter til et underbelønnet ikon. Fotogalleri: De største Grammy-vinnere av all tid Også nominert i denne kategorien er Keith Urban (« Ripcord »). Dette er hans tredje nominasjon i denne kategorien, etter « være her » (2004) og « Defying Gravity » (2009), men han har ennå ikke vunnet. Han er imidlertid den mest tildelte kunstneren i denne kategorien med fire tidligere Grammy-seire for vokale forestillinger. I år har han en annen slik nominasjon: Best Country Solo for « Blue er ikke din farge. » Den sangen er også oppe for beste landsang, men han er ikke en av sine forfattere. Avrunding av kategorien er brandy clark (« stor dag i en liten by »), som ble nominert en gang før, for « 12 historier » (2014). Hun er også i løp for beste land solo for « kjærlighet kan gå til helvete. » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts