More

    Grammy for Best Pop Album: Kunne Justin Bieber Følg Justin Timberlakes vei til seier?

    En av de største overraskelsene når 2017 Grammy nominasjoner ble annonsert var Albumet av året nominasjon for « Formål » av Justin Bieber . Det er den første nominasjonen i den øverste kategorien for den 22 år gamle Heartthrob; Vi forventer ikke at han skal vinne det løp, men hva med beste popalbum? Årets album Konkurrenter Vinner vanligvis sine tilhørende sjangerkategorier, så er Bieber en automatisk frontrunner der? Gi oss beskjed om hva du synes: Du kan nå spådde Best Pop Album i våre predictions Center. Unge mannlige kunstnere har vært vellykkede i denne kategorien de siste årene. Bare se på Justin Timberlake . Den tidligere ‘n synkronisering Teen Idol modnet sin lyd med sin solo debut « begrunnet » i 2002 og tjente respekt for opptaksakademiet. Han plukket opp sitt første album av årets nominasjon for den innsatsen og vant for beste popalbum. Men Timberlake måtte ikke møte Adele , som kan være tøffe for Bieber å slå. Adele har bare gått tapt på Grammys tre ganger, og vunnet 10 av hennes 13 noms mellom 2008 og 2013. Det inkluderer hennes 2011-seier i denne kategorien for hennes blockbuster « 21. » Og hun har ikke mistet en enkelt konkurranse siden 2009. Hun er også en nominert for årets album, og på toppen av det powerhouse kvinnelige vokalister pleier å være populær i denne kategorien, inkludert tidligere seier Kelly Clarkson (« Breakaway » i 2005, « sterkere » i 2012), Amy Winehouse (« tilbake til svart » 2007) og Lady Gaga (« The Fame Monster », 2010 ). Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora De resterende tre nominene er også store voicated kvinner – Ariana Grande (« farlig kvinne »), Sia (« Dette handler ») og demi lovato (« selvsikker ») – så kanskje vil de dele stemmene med Adele og gi Bieber en vei til seier her. Men i motsetning til Bieber og Adele har de ingen nominasjoner på det generelle feltet, noe som indikerer svakere samlet støtte fra akademiet og setter dem i ulempe. SIA er også opp for Pop Duo / Group (« billig spenning » med Sean Paul ) og Visual Media Song (« Prøv alt » fra « Zootopia »). Grands eneste andre bud er pop solo ytelse (tittelen sporet fra « farlig kvinne »). Og lovato er bare nominert her. Faktisk har Sia, Grande og Lovato aldri vunnet. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Tror du at Bieber kan forstyrre Adele? Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts