More

    Grammy for Best Rap Album: Kan Drake Hold Off Veteran Kanye West & Newcomer Chance The Rapper?

    Drake er den eneste rapartisten som hevder for album i året i år, for hans kart-topping « visninger », som gir ham en sterk fordel for å vinne beste rapalbumet etter å ha vunnet den en gang før for  » Ta vare på « (2012). Siden denne kategorien ble opprettet i 1995, når Rap har konkurrert om årets album, har den vunnet Best Rap-albumet hver eneste gang. Det eneste albumet i året-nominere for å miste denne kategorien ble bested av andre toppkategoriene: Nelly ‘s « Nellyville » tapt til Eminem ‘ s « Eminem Show » I 2002, og Kendrick Lamar ‘s « god gutt, Maad City » tapt til macklemore og Ryan Lewis ‘ s « heist » i 2013 . I alt har 12-tallet nominere nominere på nytt som Best Rap Album: 1996: « Stillingen, » fugenes 2000: « Marshall Mathers LP, » Eminem 2001: « Stankonia, » Outkast 2002: « Eminem Show, » Eminem 2003: « Speakerboxxx / Kjærligheten under, » Outkast 2004: « The College Dropout, » Kanye West 2005: « Senegistrering, » Kanye West 2007: « Graduation, » Kanye West 2008: « Tha Carter III, » Lil Wayne 2010: « Recovery, » Eminem 2013: « Heien, » Macklemore & Ryan Lewis 2015: « Å pimp en sommerfugl, » Kendrick Lamar Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Kan noen buck denne trenden og trekke av en opprør? Kanskje det kan være Kanye West , som er nominert til den syvende tiden for « livet til Pablo. » Han er bundet med Jay-Z som den 10. mest tildelte kunstneren i Grammy History, og han har vunnet denne kategorien fire ganger: De tre seierne nevnt ovenfor, så vel som « Min vakre Dark Twisted Fantasy » i 2011 . Men den siste gangen West ble nominert (« Yeezus, » 2013) mistet han til ovenfor nevnte album på årets konkurrenter Macklemore og Ryan Lewis. Dessuten er West’s ofte uregelmessige atferd – brått sluttkonserter, møte med Donald Trump – kan være en avgang til velgere. Faktisk har West ikke vunnet i noen kategori siden 2012. Hvis en opprør kommer, kan det være fra en nykommer i stedet for en veteran. Chance Rapper er nominert til sin online mixtape « fargebok. » Han er nominert syv ganger samlet i år, inkludert den beste nye kunstneren, og hans rikelige kritiske anerkjennelse kan gjøre ham til en standout mot drake, hvis « visninger » ikke var så enstemmig rost. Fotogalleri: De største Grammy-vinnere av all tid Sjanse er ikke den eneste nykommeren til denne kategorien. DJ khaled (« Major Key ») er nominert for aller første gang i dette løpet, selv om dette er hans niende studioalbum; Dette er hans eneste nominasjon i år. Også med bare en nominasjon er veteran hip hop gruppe de la soul (« og den anonym ingen »); Dette er også deres første nominasjon i denne kategorien, men de har tidligere vunnet en Grammy for beste popsamarbeid for « Feel Good Inc. » med gorillaz i 2005. Avrunding av kategorien er schoolboy q for « blank ansikt LP », som er hans andre nom i denne kategorien som følger « Oxymoron » i 2014. Han har en annen nominasjon i år: Beste rap ytelse for « det Del « med Kanye West. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts