More

    Grammy nominasjoner 2017: Forumreaksjoner på overraskelse Anderson Paak & Mike Posner Noms, « Motbydelig » David Bowie Snub

    De 59. Grammy nominasjonene ble annonsert den 6. desember, og flere av våre forum plakater stemmer deres tanker om nominerte. Som forventet, beyonce fører pakken med en hel del nominasjoner, inkludert album av året (« limonade ») samt rekord og sang av året (« formasjon »). Andre kunstner som mottar flere bud inkluderer Drake (åtte), Rihanna (åtte), Kanye West (åtte), Chance Rapper < / strong> (syv) og adele (fem). Noen av de største overraskelsene i år inkluderer Sturgill Simpson i album av året for « en sjømanns guide til jorden, » Mike Posner ‘s « Jeg tok en pille i Ibiza » i sang av året, og Anderson Paak i beste nye artist. parabolen Grammy nominasjoner med Hollywood innsidere i våre beryktede fora Og det er bemerkelsesverdige snubber i år, inkludert David Bowie (« Blackstar ») mangler fra Album of the Year; Sia med Sean Paul (« billig spenning ») og Drake med wizkid og Kyla (« En dans ») utelatt årets rekord; og Alessia Cara , Bryson Tiller og shawn mendes fraværende fra beste nye artist. Hvilke andre Grammy overraskelser og snubber gjorde vårt forum plakater varsel? Les noen av deres kommentarer nedenfor, og sørg for å bli med i debatten i våre fora. 2017 Grammy nominasjoner: Beyonce fører Grammys med 9 nominasjoner for ‘Lemonade’ guscruz : Bowie snub i Aoty er ekkelt. Jeg er nesten oppkast å tenke på det. Bare mener. Emmywinner : Selvfølgelig nominere de ikke Bowie og Radiohead , så beyonce kunne lett vinne AOTY. Hvis du ikke kan se det, er du på sprekk. Brennan Merone : Har noen her forutsi « jeg tok en pille i Ibiza »? Fordi hvis du gjorde det, fortjener du en medalje. xtina : honning, ingen her spådde at « jeg tok en pille i Ibiza » ville få en sang av året nominasjon. Vinny : Må elske Grammy overraskelser lol. tjuefire piloter gjør det så bra gjort dagen min. 2017 Grammy nominasjoner Liste: Alle nominerte for 59. Grammy Awards ProfessorChaos : Tre år siden ChainSmokers var en vits. « #Selfie » var bestemt til å være en av de mest pinlige en-hit underverkene hele tiden. Nå er de en multi-platinum, tre-time Grammy nominert artist. Det er en fantastisk karrierevending de har hatt. Power : Jeg hadde en følelse av Anderson Paak ville bli nominert til BNA. Hans album er et av årets mest anerkjente album. Chance Rapper bør vinne dette.  » AMG : Beyonce fører med ni nominasjoner. Beyonce er den første artisten for å tjene nominasjoner i Pop, Rock, R & B og Rap kategorier i samme år. kadu335 : Til tross for det overraskende fraværet av Eric kirke , er landet nominerte for det meste! Jeg sier at hvis Maren Morris gir en god ytelse på « SNL » som den hun gjorde på Cmas i forrige måned, kan det definitivt hjelpe henne å øke profilen sin i BNA-løp. Jeg rooting for henne! Etter de siste tapene for Kacey Musgraves og brandy clark Jeg føler at Maren passer mer i Grammy Mold.

    Latest Posts