More

    Grammys 2017: SIA Et album på årets mørkhest for « dette handler »?

    Se opp for Sia på Grammys denne uken, som hennes anerkjente album « dette handler » er rett på cusp av et album av årets nominasjon på sjette plass i henhold til våre eksklusive gull derby odds. Hennes treff « Cheap Thrills » er fortsatt en av de ledende konkurrentene i løpet av året og sangen av året. « Dette handler, » hennes syvende studioalbum, er en pulserende blanding av vanedannende dans / popsang, hvorav mange skrev opprinnelig for andre kunstnere, men til slutt registrerte seg selv. Albumet toppet på nummer-fire på billboard 200 albumskjemaet og skapte treffene « i live », « den største » (med Kendrick Lamar fra en spesiell deluxe-utgave av albumet) og en av de største Hits av sommeren, « billig spenning » (med Sean Paul ). SIA har hatt mange år med suksess som en låtskriver og utøver. Hun berømte penned treff for andre anerkjente artister som Rihanna (« Diamonds »), Beyonce (« ganske vondt »), og ne-yo ( « La meg elske deg »), og har hatt treff av seg selv, som « puster meg » og « lysekrone ». Men den prolifiske australske sangeren / låtskriveren venter fortsatt på sin første Grammy-seier etter fem tap (en for « vilt » i 2012 og fire for « lysekrone » i 2014). Og opptaksakademiet snakket hennes tidligere album « 1000 former for frykt » i løpene for album i året og beste pop vokalalbum i 2014, så nominating « dette handler » kan være en måte å gjøre det til henne. Dish Grammysene med musikkinnsidere i våre beryktede fora I år kunne hun endelig ta med seg noen maskinvare. I de øverste generelle feltløpene er « billige spenninger » fortsatt hennes beste innsats for Grammy Glory, da den for øyeblikket sitter på tredje plass i henhold til våre eksklusive odds i begge registreringer av årets og sang av året. Men « dette handler » nå har 12/1 odds for å bakke albumet i årskonkurransen også. En nominasjon og kanskje til og med en seier her ville være ironisk gitt at det i hovedsak er en samling av melodier avvist av de forskjellige kunstnerne hun opprinnelig skrev dem for. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem frem til 6. desember Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine Grammy-spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før nominasjoner Dag 6. desember, bare klikk på « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts