More

    Grammys 2017: Undervurderer vi Rihanna (‘anti’) for årets album?

    På Eva av Grammy Nominations-kunngjøringen, er vår eksklusive Grammy Odds-sted Rihanna og hennes album « anti » i det åttende stedet (med 16/1 odds) for album i året, bak Grammy Favoritter Adele (« 25 »), Beyonce (« Lemonade »), Radiohead (« A Moon Shaped Pool »), Drake (« Visninger »), Ariana Grande (« en farlig kvinne »), Sia (« Dette handler ») og Bon Iver ( « 22, en million »). Undervurderer vi henne? Sikker, det er noen hard konkurranse i denne kategorien, men det er noen gode argumenter for en potensiell Rihanna overraskelse. « Anti » er Rihanna’s åttende Studio-album, men bare hennes andre å treffe nummer-ett på Billboard 200 albumsdiagrammet (hennes siste innsats, « Unapologetic » var hennes første). Det skapte nummer-one mega-hit « -arbeidet » (med Drake ), som i seg selv sitter i de fem beste i våre odds for både oversikt over året og sang av året. Grammysene elsker Rihanna, noe som gir henne en imponerende 24 nominasjoner til dags dato, inkludert en whopping åtte seier på tvers av ulike felt og sjangere. Hun vant sin første Grammy tilbake i 2007 for Best Rap / Sung Collaboration (« Paraply » med Jay-Z ), pluss vinner i 2009 (Best Rap Song og Best Rap / Sung Collaboration for « Kjør denne byen « Med Jay-Z og Kanye West ), 2010 (Best Dance Recording for » Only Girl (i verden) « ), 2011 (Best Rap / Sung Collaboration for » Alle lysene « med Kanye Vest, Kid Cudi og Fergie ), 2012 (Best Short Form Music Video for « Vi fant kjærlighet » med Calvin Harris ), 2013 (best Urban Contemporary Album for « Unapologetic ») og 2014 (BEST RAP / SUNG-samarbeid for « The Monster » med eminem ). Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Enda viktigere, Rihanna har overrasket oss i denne kategorien før. Husk at hennes hit album « høyt » scoret et overraskelsesalbum av året budet i et veldig konkurransedyktig felt i 2011. Tilfeldigvis adele endte opp med å vinne det året for « 21 », og i år den britiske popsuperstaren er nok en gang sannsynlig å være Rihannas hovedkonkurranse for hennes nyeste album « 25. » Og mens 2016 har vært et bannerår for Beyonce , med hennes hit album « Lemonade » Stille inn diagrammene i brann, Rihanna nylig opprørt Queen B på American Music Awards – to ganger! – Ved å vinne favoritt sjel / R & B kvinnelig kunstner og favoritt sjel / R & B album (for « anti »), for ikke å nevne favoritt sjel / R & B sang for « arbeid », som Beyonce ikke engang var nominert til. Så se etter Rihanna for å krasje festen tirsdag og score en annen nom for årets album. Hvis det skjer, pass på Adele og Beyonce. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til desember 6 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før nominasjoner blir annonsert 5. desember. Bare klikk på « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts