More

    Adele (‘Hei’) vil vinne RECORD OF ÅRET ‘I EN LANDLIDE’ Ifølge vår nyeste Grammy Buzz

    Selv som Beyonce Surges i Grammy Race – hentet hun ni nominasjoner og er nå Frontrunner for å vinne album på året for « Lemonade » – Adele opprettholder et høyborg i Race for rekord av året i henhold til den nyeste buzz fra våre forumplakater. Hennes sang « Hei, » The Lead Single Off Hennes Siste Blockbuster Album « 25, » er den sikre innsatsen. Faktisk er den rådende visdommen at hun « tar dette i et skred. » Faktisk gir vi « hei » ledende 1/2 odds for å vinne rekord av året, selv om Beyonce’s « formasjon » fortsatt er en formidabel motstander, rangert som den andre med 9/2 odds. De resterende nominene – « stresset ut » av tjueen piloter , « Arbeid » av Rihanna og Drake , og « 7 år » av Lukas Graham – er alle 7/1 underdogs. Er du enig med våre plakater? Les noen av deres kommentarer nedenfor, og sørg for å bli med i diskusjonen i våre fora. Power : « Jeg tror virkelig at Adele har det fordi sangen hennes passer til formen, [dens produsent] Greg Kurstin er nominert til produsenten av året (den eneste produsenten nominert til rekord av årets og produsent av året) og [ingeniør] Tom elmhirst har vunnet roterende flere ganger. ‘Hei’ er sikreste, men fortjener valg her.  » Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora King Loso : « Jeg kan ikke se noen andre sang enn » Hei « som vinner her. Det er skreddersydd for denne kategorien. Og jeg kjøper bare ikke inn i « formasjonen » hype. Vi kjenner sporet som urbane musikk har i denne kategorien. Det passer bare ikke til formen, det samme gjelder for « arbeid. » « Stressed out » er alvorlig overvurdert imo. ‘7 år’ er ekstremt unikt første gang noen ganger du hører det, men det blir grep veldig fort. Adele tar dette i et skred.  » Felicia : « Registrering av året er Adele for å ta. Dette er hennes sterkeste lås i kategorien General. Årets sang vil gå til ‘7 år.’  » DaveBube : « ‘Hei’ fortjener både roter og soty. Ærlig talt. Denne prisen er hennes å miste.  » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts