More

    Beyonce Battles David Bowie i usannsynlig Grammy Contest for Best Rock Performance

    Når du tenker rockemusikk, er fornavnet som kommer til tankene åpenbart Beyonce … ok, sannsynligvis ikke. Beyonce er en av de mest tildelte artister i Grammy History med 20 seire til dags dato, men det store flertallet av hennes vinner kom i R & B løp. I år har hennes kritisk hilste album « Lemonade » ødelagte genre grenser, og « Ikke skade deg selv, » Hennes samarbeid med Rock Music Darling Jack White , har tjent henne sin første gang Grammy Nominasjon for Best Rock Opptreden. Kan hun faktisk vinne? Jack White vant denne kategorien for bare to år siden for « Lazaretto », og Alabama Shakes Frontwoman Bretagne Howard bevist i fjor med en seier for « Ikke vil kjempe » som dette Kategori er gjestfrihet til kvinner med farge, men siden Beyonce er best kjent for Pop og R & B-musikk, kan det fortsatt være vanskelig for henne å bryte gjennom i Rock-kategorien. Kvinner vinne sjelden når de er pitted mot menn – kvinner har problemer med å bli nominert, unntatt i løpet av årene da Grammysene hadde en egen kategori for Best Female Rock Performance (1980-1987, 1989-1991, 1993, 1995-2004) – og primært R & B Kunstnere er også i ulempe, selv om Michael Jackson vant en rockpris for « Beat det » i 1984. Så vinn eller miste, det faktum at Beyonce brøt gjennom her i det hele tatt, er et testament til hennes styrke dette År for « Lemonade », den nåværende Frontrunner for Album of the Year. Hvis Beyonce ønsker å vinne denne prisen, må hun komme forbi Rock Icon David Bowie for « Blackstar », tittelen fra sitt siste album, som er opp for beste alternative album, men Ikke Album på året så mange forventet. Bowie har fire nominasjoner i år, inkludert Best Rock-sang for « Blackstar », så selv om den sene legenden, som døde i januar 2016, stier stier Beyonce i totale nominasjoner og mangler anerkjennelse på det generelle feltet, kan han være vanskelig å slå i denne kategorien. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora De nevnte Alabama Shakes er de forsvarlige Champs og er nominert igjen i år for « Joe (Live fra Austin City Limits). » Dette er deres eneste 2017 nominasjon, så kanskje dette bare overføres fra deres dominans i fjor da de vant tre ut av deres fire nominasjoner (å miste bare album av året til taylor swif t’s « 1989 » ). tjuefire piloter kan også være en sterk trussel for deres sang « hedninger » fra filmen « selvmordsgruppe ». « Heathens » er også nominert til Best Rock Song og Best Visual Media Song, noe som gjør den til den mest nominerte sangen i denne kategorien, og tjuefire piloter er også nominert to ganger for deres nummer-én hit « stresset, » inkludert årets rekord . Det gjør dem til den mest nominerte artisten i dette løpet, så vi må ikke telle dem ut. Avrunding av kategorien er forstyrret for « lyden av stillhet (lev på » conan « ). » Det tunge metallbandet dekket den klassiske Simon & Garfunkel sang på « Conan » i 2016; Sangen er omtalt på sitt 2015-albumet « Immortalized. » Dette er deres eneste nominasjon i år, og det er bare den andre nominasjonen til karrieren, etter en hard rock ytelse nom i 2009 for « inne i brannen. » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts