More

    Beyonce søker Grammy Redemption for Best Urban Contemporary Album etter overraskelse tap i 2014

    Den største Grammy-overskriften i 2014 var Beyonce s overraskelse tap for årets album; Hennes anerkjente selvbetegnede album ble bested av beck ‘s « morgenfase. » Men Beyonce har alltid slitt for å vinne i det generelle feltet, med bare en vinn der: Årets sang for « Single Ladies (Sett en ring på den) » i 2009. Armulig var en større overraskelse hennes tap for beste urbane moderne album til Pharrell Williams ‘s « jenta ». Nå som Beyonce har en enda større kritisk smash med « Lemonade », vil hun bli innløst i denne kategorien? Beyonce har faktisk aldri vunnet Best Urban Contemporary Album, men prisen har kun blitt utdelt siden 2012. Før det ga Grammys ut en grovt ekvivalent premie for Best Contemporary R & B-albumet fra 2002 til 2010, og i den tiden vant Beyonce alle tre av Hennes solo nominasjoner: for « farlig forelsket » (2003), « B’day » (2006) og « Jeg er … Sasha Fierce » (2009). Hun ble også nominert i 2005 for hennes gjenforeningalbum med Destiny’s Child , « Destiny oppfylt » (2005). Nå kommer Beyonce inn i denne Grammy-konkurransen på en distinkt fordel: ni nominasjoner, mer enn noen annen artist, og hennes er det eneste albumet i dette løp som også hevder for album i året. Men hun var også opp for album av året da hun mistet her i 2014, så kanskje hun ikke skulle bli for komfortabel. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Hvis det er opprørt, vil det mest sannsynlig komme fra Rihanna . Hun er nominert til « anti », hennes åttende studioalbum. Hun vant denne kategorien i 2013 for sin tidligere utgave, « unapologetic », og hun er ikke langt bak Beyonce i år med åtte nominasjoner samlet, inkludert årets rekord for « arbeid », hennes samarbeid med Drake , og årets album som en utvalgt artist på Drake’s « -visninger ». Tre nykommere rundt kategorien. Den eneste andre nominerte også representert i det generelle feltet er Anderson Paak , nominert til beste nye artist. I denne kategorien er han anerkjent for « Malibu », hans andre studioalbum. Men disse er hans eneste to nominasjoner i år. galant er også en nykommer. Hans bud på debutalbumet « ologi » er hans første på Grammys og hans eneste nom i år. Også med bare en nominasjon er en annen Grammy First-timer, trioen konge for deres album « Vi er konge. » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts