More

    Største stjerner som aldri vunnet en Grammy: Tupac Shakur, Iggy Pop, Katy Perry & More

    Ingen Awards Group kan være riktig 100% av tiden, men i tilfelle av Grammysene er noen utelatelser mer skarp enn andre. Når du tar en nærmere titt på historien til disse prisene, utleveres av opptaksakademiet, ser du at noen av de største, mest banebrytende artister i historien om moderne musikk aldri har blitt belønnet med musikkens høyeste ære. Bla gjennom vårt galleri ovenfor for å se vår liste over de største stjernene som aldri har vunnet en Grammy. Noen ganger er det alt eller ingenting med velgerne. Vurder hvor mange artister som har blitt belønnet dusinvis av ganger. Grammys mest ærede kunstner er dirigent georg solti , med 31 grammy vinner. Faktisk er tre av de fem beste all-time Grammy-vinnere fra verden av klassisk musikk: Fransk leder Pierre Boulez tjent 26 grammys mens russisk pianist Vladimir Horowitz vant 25 troféer . Men noen av de mest innflytelsesrike artister i musikkhistorien har ikke blitt belønnet. Mange har blitt hedret andre steder, inkludert noen som Journey og Guns n ‘roser som har blitt innledet i bergene og rullehallen av berømmelse, men på en eller annen måte vant aldri en Grammy. Noen få mottok aldri nominasjoner, mens andre som tupac shakur og Janis Joplin døde i ung alder før de hadde sjansen til å tjene ytterligere nominasjoner og mulige seier. Men for andre, som snoop dogg og Katy Perry , er det fortsatt tid til å seire og ta navnene sine av denne listen. Av alle kunstnerne på vår liste, Iggy Pop er den eneste som kan potensielt tjene sin første Grammy i år. Pop er nominert i den beste alternative albumkategorien for sin 2016-utgivelse, « Post Pop Depression. » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts